здравейте, нова съм тук и искам да Ви попитам дали някой има решение за това. Тренирам танци и когато трябва да си хванем за ръце всички момчета започват да ми се смеят и затова се чувствам малко срамежлива ;D Според вас да си отпиша ли?
Моля помощ!!! :Х
Според мен не трябва да се отказваш от нещо, което обичаш да правишМожеш да потърсиш лекарска помощ или просто поговори с момчетата и им обесни
![]()
и к'во да правим, момченцата като се потят като свине и им тряа носат превръзки за подмишници, и правят петна с големината на Атлантическия океан по тениските си, к'во да направим ? И мойте ръце се потят... просто там са средоточени повече потни жлези, на други са под мишниците и т.н...
Ти данък обществено мнение плащаш ли?! Не, тогава? Какво ти пука за мнението на някакви пуберчета.. смеели се. Те на всичко се смеят, но май не се виждат те самите какви палячовци за всъщност. На твое място не бих се отказвала от нещо, което обичам да правя, най-малко пък заради едни сополиви комплексарчета. Аз например като полагам повече физически усилия и ставам като домат в лицето. Природа, какво да се прави?! Не се отказвай
![]()
Да, и според мен не трябва да се отказваш от нещо, което обичаш.Виж, ако ти е толкова голям проблем може да потърсиш лекарска помощ.
нищо особено не е, и моите ръце се потят.. повече потни жлези, обясни им го.. елементарна биология е...