.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Ти слушаш ли се кво говориш бе, дали имали шанс. Та вие сте заедно, момичето се променя заради ТЕБ! Не всяка тръгва да се променя ей така заради някой си. Не прави глупости и не прецаквай това заради неща, който вече са минали. "Миналото", няма го вече, освен в главата ти. Всички моми ще ти правят курвенски номера в началото, макар и да не знам конкретно за колко курвенски става дума. Щом не те е лъгала от тогава, откакто си я предупредил, какво толкова ? Как да ти докаже, че те обича, казва ти го, плаче за тебе, то си личи ако наистина те обича. А тва дали верно ти се кефи, ти кажи. Ти си с нея. За момента според мен хич не си струва да я заебаваш. Тя ти се кефи, щом и ти се кефиш...
    Това е смисъла.. На какво се кея, не те разбирам напълно? Тя не е като другите това е цялата работа, затова искам да съм със нея. Все пак да не забравяме, че е имала 9 месеца сериозна връзка преди мен!
    Нямали сме все още интимни отношения със нея, независиму от времто което сме прекарали заедно (6 месеца)
    Последно редактирано от askadas : 04-04-2013 на 11:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си