.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Сам се вкарваш във филми. Няма за какво да я зарязваш! Казваш, че не е доказала, че те обича - а малко ли е това, че ти е вярна, че е грижовна и мила с теб ( по твои думи - както никое друго момиче преди нея), че си е изтрила всички неподходящи контакти от фейсбук, скайп е телефона. Това не е ли доказателство? Ти направил ли си го за нея?
    И при всички положения, не мога да разбера, защо вместо да се гордееш, че тя е имала смелостта да си признае и да бъде напълно откровена с факти от живота си преди, от които се срамува. И ти ще я накажеш, че е постъпила правилно, като скъсаш с нея?!
    Няма значение какво се е случвало преди връзката ви. Няма значение, че е спала с някакви момчета преди това. Да не сме 17ти век, че да си търсиш девствена жена за брак? Преди всичко, когато е правила всички тези неща, било то и за забавление, не е била влюбена в теб. И това, че ги е правила, не значи, че не е свестна, не значи, че ще започне да го прави отново, още по-малко докато сте във връзка. Не можеш да си вадиш такива изводи.
    Ти трябва да си човекът, който ще я подкрепи, който ще застане пред нея и ще я защити, когато целият град я нарича К**рва и ще кажеш, че всички са глупаци! Така ТИ ще докажеш любовта си.
    Няма какво да се оплаквам от нея всичко във нея е както трябва, но тези неща от преди .. ! Но друго такова момиче като нея наистина не познавах, влюбвал съм се й винаги са ме лъгали. Но сега във тази връзка малко съм объркан за нещата който направи когато тръгнахме във началото. Не съм много сигурен във чуствата си , но със сигурност няма да е зарежа. Предупредил съм я, само още една лъжа и си тръгвам.
    Последно редактирано от askadas : 04-04-2013 на 11:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си