- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив
Здравейте.Много съм притеснена и реших и аз да постна една тема. С приятелят ми правихме секс и точно когато вече беше свършил, като извадихме презерватива видяхме че е скъсан.След 1 седмица трябваше да ми дойде а ми дойде след 2 дена.Менструацията продължи само 3 дена, обикновено е по 5, но в началото на същия месец също ми беше дошло и мисля че затова беше толкова кратка.Още няма 1 седмица за да направя тест моля ви кажете ми дали има опасност при положение че не съм била в овулация.![]()
Последно редактирано от feriha_emir : 04-03-2013 на 10:16
Ами има опасност.. ти сигурна ли си, че овулацията ти е минала..не можеш да бъдеш сигурна.. редовен ли ти е цикълът.. нали знаеш че сперматозоидите имат оплодителна способност 72 часа (толкова мисля, че беше.. ако е по-малко някой да ме поправи) .. така, че вероятността се увеличава.. ако е свършил в теб вчера например, вероятността яйцеклетката да слезе във маточната тръба днес (т.е. да настъпи овулация) и сперматозоидът да я оплоди остава реална.. Направи тест.. след още една седмица пак направи за сигурност.. и дано е отрицателен..
Как така дойде ти първо по-рано а после пак или ... ? А за овулацията ми ... първо ми беше дошло на 5 март мисля че свърши на 10 и след това на 30 март, а ние на 28 направихме белята.
Надали е станало нещо.
След като изминат две седмици от рисковия полов акт, си направи тест.
Мерси за отговорите а ако след една седмица направя тест чак другата седмица ли може да направя нов или и след няколко дена също може? Извинете за многото ми въпроси ама за първи път ще правя тест и затова питам.
Имаш ли редовен цикъл? Изчисли си овулацията.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5