- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
С гаджето ми го правихме преди 10 дни без презерватив (за около 15 минути),
както и вчера го правихме пак без презерватив (около 3 часа), цялата беше мокра,
а аз мисля че не свърших, но все пак имаме опасения за бременност..
Днес сутринта тя пи ескапел (тя е на 16) какъв е шансът ?
((N (d)μ(d)-40) (r))/(σ(b) ((C (d)-μ(d)) N (d)-41/40 c)) (41c. a)/〖40〗^2 изчисли го
Какво ни интересува нас, че е била цялата мокра ? Що не взе една кърпа да я попиеш малко о.О ? Като правиш секс без презерватив не означава, че приятелката ти е бременна... Щом не си свършил вътре бъде спокоен !
Аз не мога да разбера как можете да правите секс без презерватив .. освен, че може да забременее знаете ли колко болести се предават по полов път .. явно неМоже да не си свършил в нея \то дори и ти не си сигурен
\, но има предсеменна течност със сперматозоиди, които също могат да оплодят яйцеклетката.
всичко стана бързо... хапчето го пи 17-18 часа след секса...
Добре, сега има ли шанс да е бременна ?!
Още не съм получил отговор. Хора имайте малко сърце, някой който ги разбира да каже
Ми след като е пила ескапел к'во искаш? Освен ако не е забременяла преди 10 дни![]()
![]()
Е тогава беше 10-15 макс 20 мин секс и като го извадих беше сух нямаше нищо...
Айде пък да не го успокояваш така .. и като не е свършил пак може да забременее.
Овулация, така, нещо такова.. да сте чували, случайно ? Ескапела е измислен за хора, които реално са направили гаф... не за хора, без елементарна сексуална култура... Кажи и да си пресметне овулацията, да види дали преди 10 дни е била в овулация, защото ескапела действа само 72 часа след рисковия акт.
редовен и е цикъла а оставаха 5 дни докато и дойде ама днеска пи ескапел за всеки случай
Как така не си сигурен дали си свършил :d ..
.. по темата нали е пила Ескапел.. какво се притесняваш.. притеснявай се за вредата, която и е нанесло шибаното хапче..
Искаш ли да те зарадвам... ^^ ?
И да не искаш... преди 10 дни, когато сте го правили има шанс да е била в овулация ^ щом след 5 дни трябва да и дойде, горе долу тогава се пада да и е била овулацията
Аз викам другия път направо две кутийки Ескапел да изпие, след всяко вкарване по едно.
Абе вие тоя ескапел като шоколадови бонбони го имате за причина или без го пиете.... Взимате го след секс дори и с презерватив да го правите пак ще забременее и той не помага ...
Ужас, ужас.
Не смятате ли, че е време вече да пораснете и да не се впускате в някакви рискове, и след това да си изпатите?
Независимо за 5 минути или 15 минути, си има вероятност от забременяване, особено ако е в плодовитите си дни. Обаче вие нали трябва да си направите кефа и изобщо не пресмятате кои дни са опасни и кои не.
И как, за Бога, няма да си сигурен дали си свършил или не?
И тоя Ескапел не е някакво бонбонче, което да си пие, когато й хрумне.
Вземете се, образовайте по темата и тогава тръгнете да правите, какъвто вид секс щете.