Как да разбера дали иска да сме повече от приятели?
Здравейте!
Имам много голям проблем. С едно момиче от класа ми станахме добри приятели, най вече чрез разговори по скайп (от ноември-декември 2012 започнаха разговорите). Споделяме си всичко, всъщност много повече тя споделя, отколкото аз. Много пъти е казвала, че съм ѝ най-добрия приятел. В училище тя седи до мен (седеше на един стол от мен, но откакто започнахме да си говорим седи точно до мен). По време на часовете (не през всички) ляга на рамото ми, върху гърдите ми някой път, един ден не ѝ беше много добре и дори се сгуши в ръката ми. Аз много я харесвам и то за повече от приятел. Има си гадже от много дълго време (няколко години), но той не е в България, идва си 2-3 пъти в годината. В последно време обаче не са в много добри отношения (скараха се няколко пъти) и тя ми каза, че не знае как ще продължат нещата.
Искам да ми помогнете как да разбера дали иска да сме повече от приятели. Не съм я питал и не съм ѝ намеквал, че искам нещо повече, но това е поради причината, че не искам да разваля приятелството ни, защото много държа на нея.