- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанства
Pedigree не си наред поне чети постовете... Не ме наричай отчаяна.. имам си приятел .. дългогодишен... тя си няма.. но това не я прави отчаяна и смотанячкааа.. Ако искаше да предлага секс щеше да има много гаджета до сега.. разбираш ли го.. трябва ли да навлизам в подробности.. девствена е.. не иска секс.. запознава се със случайни момчета.. от къде да знае какви са .. ти ако си гуру кажи... да идваме при тебе да ни казваш кой какъв е .. бахси майката.. недочели ... недочули се обаждат... реших да не се меся в шибаната тема повече... но направо ми писна някои хора да ръсят глупости.. Благодаря на всички останали за свъветите![]()
Я се успокой малко, драга. Самия факт, че питаш в тийн форум как да намериш гадже на приятелка ти, е достатъчен, за да те определя като отчаяна, както и с липсващ умствен багаж.
Хубаво, приятелката ти е девствена и си търси гадже, в случая принца на бял кон, ти си я обичкаш, искаш да й помогнеш, това го разбрахме всички. Ти обаче не разбра, че това не е нещо, което просто можеш да направиш, след като ти обяснят как. Случва се, спонтанно е, няма как да го заплануваш. Като си има критерий и не ще само едното чукане, ще си седне на дупето, и ще чака, докато просто не реши, че е срещнала такова момче, а няма да се чуди къде да ходи, за да го търси.