ledenakrasota Болката в коленете е тъпа, не е някаква остра, но продължава вече месеци. Мисля, че май аз я предизвиках с тези мои комплекси за ниския ми ръст. Иначе като правя упражнение "тип карам колело -(наушким)" и моите крака, забелязах, че щракат от онзи ден, от най-горната им част, където започват бедрата, но едва ли е нещо от коленете. Правя упражнения за стягане на бедра и дупе, но от преди това ми се появи тази болка в коленете и то само като си легна вечер. Беше поспряла за малко, после пак се появи, но май аз си я предизвиках. Един ден просто реших, че като си разтягам краката и напрягам коленетете и мускулите ще порасна в краката xD, и оттам започна тази болка, която продължава вече 1-2месеца. Не съм ги напрягала много....2-3 пъти съм го правила това. Иначе ходих на ендокринолог преди няколко седмици и той ми погледна щитовидната жлеза, каза, че всичко е наред...казах че ме болят коленете, но нищо не каза. Питах дали има някаква вероятност да порасна още малко поне и ми каза, че ще раста до 21-22 годишна възраст и че най-много да дръпна с още 1см в гръбначния стълб....Изчесли на калкулатор ръста на майка ми и баща ми и се оказа, че трябва да съм поне 155висока, но неговата теория е, че заради ранния цикъл съм останала толкова ниска, и не можело да порасна повече и абсурд да порасна в краката както аз искам... Иначе след изследванията на щитовидната жлеза единствения проблем е, че имам липса на желязо, всичко друго е наред... Но все още се надявам, че ще се случи някакво чудо или упражненията за разтягане ще помогнат и ще дръпна поне с 3см в краката... Не че е много, но искам да имам поне 150 .
П.С Иначе как така си пораснала с 30см за 3 години? Смисъл, в детските ти години ли? Я разкажи, че ми стана интересно.