.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    chocho2
    Guest

късо гемче

Ами да попитам може ли това "късо гемче" да се оправи с много тренировки?

Еми до колкото знам трябва да отидеш на лекар и да го къцнат

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Без уролог няма да минеш. Колкото по-скоро отидеш, толкова по-бързо ще си разрешиш проблема.

Отиваш на лекар, запазва ти час, отиваш, бие ти месна упойка и ти го маха с ток (не се шегувам).Звучи страшно, но изобщо не боли. За месец някъде си чисто нов и нямаш вече късо гемче. Може и др начини освен ток да има ама аз бях така.

Мега фен Аватара на draid
    Най-добре потърси хирург. Под местна упойка се "оперира" възстановяването е най много месец. Единствената болка която ще сетиш е при поставяне на упойката, след това може да имаш лек дискомфорт. Цялата процедура надали ще трае повече от 15 мин. Общо взето няма за какво да се притесняваш.

Само да попитам какво е това "Късо Гемче" че ми стана интересно дали го имам и аз :Д

Цитирай Първоначално написано от blackmage Виж мнението
    Само да попитам какво е това "Късо Гемче" че ми стана интересно дали го имам и аз :Д
    От задната страна на личната ти карта го пише.

Моето се скъса по време на проникване, не че беше тясна а суха, бях войник и от вратата за краката усетих едно "парване" все едно си се порязал при бръснене, после никакъв проблем.

blackmage - щом го забелваш до край не те боли и стои забелен, НЯМАШ ядове... ръгай смело!!!

Аз бях така преди време.Седеше малко като пръстен самата кожа. За първи път като го направих не усетих никаква болка.След 3-4 акта започна да се обелва додолу без почти никаква болка.Според мен няма нужда от хирургическа намеса , зависи как ти го усещаш де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си