- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- късо гемче
Ами да попитам може ли това "късо гемче" да се оправи с много тренировки?
Без уролог няма да минеш. Колкото по-скоро отидеш, толкова по-бързо ще си разрешиш проблема.
Отиваш на лекар, запазва ти час, отиваш, бие ти месна упойка и ти го маха с ток (не се шегувам).Звучи страшно, но изобщо не боли. За месец някъде си чисто нов и нямаш вече късо гемче. Може и др начини освен ток да има ама аз бях така.
Най-добре потърси хирург. Под местна упойка се "оперира" възстановяването е най много месец. Единствената болка която ще сетиш е при поставяне на упойката, след това може да имаш лек дискомфорт. Цялата процедура надали ще трае повече от 15 мин. Общо взето няма за какво да се притесняваш.
Само да попитам какво е това "Късо Гемче" че ми стана интересно дали го имам и аз :Д
Моето се скъса по време на проникване, не че беше тясна а суха, бях войник и от вратата за краката усетих едно "парване" все едно си се порязал при бръснене, после никакъв проблем.
blackmage - щом го забелваш до край не те боли и стои забелен, НЯМАШ ядове... ръгай смело!!!
Аз бях така преди време.Седеше малко като пръстен самата кожа. За първи път като го направих не усетих никаква болка.След 3-4 акта започна да се обелва додолу без почти никаква болка.Според мен няма нужда от хирургическа намеса , зависи как ти го усещаш де.