.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Кога ще имам и аз нормална кожа?

По лицето ми се образуват пъпчици, а понякога и големи пъпки. Някои са гнойни, друго не, но всички са зачервени. Отделно имам и черни точки, които са най - много по носа и много трудно си ги махам . На всичко отгоре имам и неравен тен. Имам доста бяла кожа и всичките тези несъвършенства личат ужасно.
    Писна ми да гледам момичета от 7-8 клас да имат по - хубава кожа от мен :@

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Те си слагат фдт сигурно, не се комплексирай!! Моята кожа е също ужасна, даже в момента имам един набъбнал цирей на челото и отделно още 10 такива на гърба-страшно болят (каквото и да се допре за мен е някакъв ужас-дори и сутиена ми прави проблеми) Като свърши пубертетът трябва да се изчистят лека полека. Почиствай ги с ексфолиант, прави си маски... Не бива да ти пука, че имаш пъпки. Аз от 4-ти клас търпя обиди, но един ден просто си казах, че това не мога да го променя...

Ой, милата
    Имам крем на акне аут, тоници, ексфолианти, маски и пак не става. Кожата ми никога не става хубава и загладена, все има някоя гадна червенина, черните точки не се махат. Излязла съм от пубертета, а все още не мога да имам хубава кожа.

Аз си мислех, че си по-малка от 7-8ми клас Козметик посещавала ли си?

Да, не намирам особена разлика освен, че ме боли. Нито черните точки са почистени, нито кожата има някаква промяна

Чувала ли си Neutrogena? Това е една американска марка за козметика за лице (недекоративна!). Продават се в дм и са на нивото на гарние по цена. Не знам за качество, защото не са много евтини и просто ми е гузно да давам 9 лв примерно за ексфолиант, обаче не съм чула лошо мнение. Всяка бюти влогърка използва в видеотата тип morning routine, night routine техен продукт.

Мерси, за пръв път ги чувам. Намерих тези http://www.neutrogena.com/category/acne.do?nType=1 , но не знам кои се предлагат тук. Пръснала съм доста пари за козметики, така че парите не са ми проблем ако наистина ще ми помогне.

Виж ги в сайта всичките, определи кои са за теб, и ако го видиш в дм, го взимай. Няма ги всичките продукти там, но все пак има няколко вида ексфолианти

Момичета, изследвайте се. Външно каквото и да прилагате, няма да има никога траен ефект, ако проблемът е вътрешен.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

За какво точно трябва да се изследвам?

Може би пълна кръвна картина. Аз съм се изследвала (преди година-две)

Хормонални изследвания също.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Мега фен Аватара на tori
    Дерматолог? Минало е толкова време, а ти се държиш така. Може да не използваш правилната козметика и това да задълбочава проблема.

Аз в момента се лекувам от акне. Ходих на дерматолог и ми изписа едни хапчета, с които ще ми се изчисти организма(3 кутии с по 3 таблетки вътре за 9 дена) и един крем. Наистина само около 3 дни са минали и аз виждам разликата-пъпките намаляват. Но за да се излекувам трябват жертви естествено ;дд. Не бива да ям сладко, млечни продукти, никакви мазни храни ... Отиди при дерматолог какво още чакаш?

Banned Супер фен
    Кога? Никога.

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Кога? Никога.
    Много "продуктивно" мнение, няма що : ?

Ходила съм на дерматолог, само се влошиха нещата още повече.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bodyandsoul Виж мнението
    Много "продуктивно" мнение, няма що : ?

Ходила съм на дерматолог, само се влошиха нещата още повече.
    Отиди на друг. :д

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Отиди на друг. :д
    Този, на който бях е единствения, а в София не знам добри дерматолози.

Супер фен Аватара на marble
    Щом си ходила и на козметик, и на дерматолог и все още имаш проблеми, в тебе е грешката. Правиш грешки. Може да ядеш много шоколад, може да ползваш некачествена козметика или тази, която ползваш просто да влияе зле на кожата ти.
    Намери друг дерматолог и изпълнявай точно каквото ти казват.

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    При пъпчици на мен ми помага Зинерит, ужасно е добро поне на мен ми се отрази много добре. Не съм била с проблемна кожа ама като се намажа и пъпката ми изчезва за 1/2 дена. А за черните точки аз си правя парна баня над тенджерата всички пори ми се отварят, правя си почистваща маска /ексфолиране в повечето случаи/ слагам си почистваща лепенка за нос и после измивам с хладка вода за да се затворят порите. Е па след тая процедура направо съм като бебе в лицето.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix Виж мнението
    А за черните точки аз си правя парна баня над тенджерата всички пори ми се отварят, правя си почистваща маска /ексфолиране в повечето случаи/
    Не е смешно.Аз също го правя понякога.Не винаги мога да отделя пари за почистване при козметик, а и това в домашни условия има ефект.Вече се научих. :Д

Мини само на естествени неща.Например розова вода и Крем здраве лека формула.Опитай

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От личен опит ти препоръчвам да пробваш освен акне аут крема и активния лосион. И аз си мислех, че няма да се избавя от пъпките, но започнах да ги ползвам и има резултат. Може да пробваш и с крем Здраве ако имаш гаден навик като мен да си правиш пъпките на рани. За черните точки днес пробвах парна баня, махане на черните точки с пръстен и след това http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i...pushva-porite/ има огромен ефект!! За останалото не мога да помогна, но успех

стоиш 1-2 минути с http://apteka.framar.bg/30016668/%D0...-%D0%BC%D0%BB- след което си измиваш лицето с хладка вода и нанасяш http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...%BC%D0%B0.html

Цитирай Първоначално написано от vikenceto1212 Виж мнението
    Аз в момента се лекувам от акне. Ходих на дерматолог и ми изписа едни хапчета, с които ще ми се изчисти организма(3 кутии с по 3 таблетки вътре за 9 дена) и един крем. Наистина само около 3 дни са минали и аз виждам разликата-пъпките намаляват. Но за да се излекувам трябват жертви естествено ;дд. Не бива да ям сладко, млечни продукти, никакви мазни храни ... Отиди при дерматолог какво още чакаш?

Извинявай, но завинаги ли няма да си ядеш сладкото и тем подобни вкусотии?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си