- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още я обичам ;х
Здравейте, все още съм лудо влюбен в бившата ми приятелка.. за жалост с нея вече не поддържаме никакви контакти (тя ме е блокирала от фейсбук, скайп и т.н.) ..
Обичам я, искам да си я върна. Връзката ни продължи д/г 2год. (с леки разпокъсвания).. и така докато не се намесиха нейните "приятелки", от които тя много се влияе и поредният "сваляч" .. ;х
След всичко това, естествено се разделихме, но поддържахме връзка (поне за кратко), докато не станаха едни гафове с мен и настоящият й приятел.. тогава стигна до крайното решение, че е по-добре да ме блокира отвсякъде. Учим в едно и също училище - подминаваме се, все едно не се познаваме.. кофти ;х
Искам да се опитам поне да създам отново някакви ПРИЯТЕЛСКИ контакти между нас, а не да се подминаваме с обърнат на другата страна поглед. ;х
Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да подходя. Да изчакам ли първо да се разделят с текущият й приятел? (което може да стане много скоро, защото според много хора той само я "използва".. досетете се за какво и това вече взе да става прекалено очевадно. Мисля, че скоро между тях всичко ще свърши.)
Или може би трябва да си поне малко мъж и да приемеш, че всичко е свършило?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мисля ,че нямаш шанс да си я върнеш...
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Винаги има шанс... но истината е, че не знам изобщо какъв съвет да ти дам.. например да направиш някакъв романтичен жест за нея, за да и покажеш, че все още я обичаш.. или да я дръпнеш насаме и да поговорите.. да и кажеш, че искаш да бъдете поне приятели..
Какъв шанс в случая?
Тя си има приятел, съгласила се е с неговото решение да те премахне отвсякъде и така нататък - ако все пак имаше нещо към тебе, искаше да поддържате връзка - би го направила. Никой няма правото да ти забранява с кого да общуваш, нали?
Така, че бъди мъж и разбери, че вече всичко е свършило.
Според мен само ще се измъчваш, дори и да успееш да създадеш само приятелски отношения с нея. За твое добро, най-добре е да приемеш факта, че тя е минала напред, връщане назад няма и е време и ти да продължиш с живота си.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Моля ти се.. няма такова нещо като 'приятели', след като двама души са се разделили. Дори сам се опитваш да се излъжеш.
Казваш, че още я обичаш и в същото време искаш да сте приятели.. Как мислиш ще стане тая работа?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъпо е да се подминавате, все едно не се познавате, обаче на повече от едно "Здрасти, как е?" не се надявай!
Момче и момиче не може да са приятели !
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Щом имаш чувства към нея забрави за приятелство. Ако мислиш че имате шанс дръпни я настрани и и обясни как стоят нещата с твойте чувства... Успех!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00