.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Все още я обичам ;х

Здравейте, все още съм лудо влюбен в бившата ми приятелка.. за жалост с нея вече не поддържаме никакви контакти (тя ме е блокирала от фейсбук, скайп и т.н.) ..
    Обичам я, искам да си я върна. Връзката ни продължи д/г 2год. (с леки разпокъсвания).. и така докато не се намесиха нейните "приятелки", от които тя много се влияе и поредният "сваляч" .. ;х
    След всичко това, естествено се разделихме, но поддържахме връзка (поне за кратко), докато не станаха едни гафове с мен и настоящият й приятел.. тогава стигна до крайното решение, че е по-добре да ме блокира отвсякъде. Учим в едно и също училище - подминаваме се, все едно не се познаваме.. кофти ;х

Искам да се опитам поне да създам отново някакви ПРИЯТЕЛСКИ контакти между нас, а не да се подминаваме с обърнат на другата страна поглед. ;х
    Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да подходя. Да изчакам ли първо да се разделят с текущият й приятел? (което може да стане много скоро, защото според много хора той само я "използва".. досетете се за какво и това вече взе да става прекалено очевадно. Мисля, че скоро между тях всичко ще свърши.)

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Или може би трябва да си поне малко мъж и да приемеш, че всичко е свършило?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мисля ,че нямаш шанс да си я върнеш...
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Винаги има шанс... но истината е, че не знам изобщо какъв съвет да ти дам.. например да направиш някакъв романтичен жест за нея, за да и покажеш, че все още я обичаш.. или да я дръпнеш насаме и да поговорите.. да и кажеш, че искаш да бъдете поне приятели..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какъв шанс в случая?

Тя си има приятел, съгласила се е с неговото решение да те премахне отвсякъде и така нататък - ако все пак имаше нещо към тебе, искаше да поддържате връзка - би го направила. Никой няма правото да ти забранява с кого да общуваш, нали?
    Така, че бъди мъж и разбери, че вече всичко е свършило.

Бъди мъж тегли и една П***а майна, и си хвани друго момиче... !

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    свирен мач е положението..

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от WohooMAD Виж мнението
    Бъди мъж тегли и една П***а майна, и си хвани друго момиче... !
    +1 +1 +1
    Като толкова се радва на оня сваляч и предпочита приятелките си пред приятеля си да духа. Тя губи тебе, а ти ще си намериш нова. Те тва е.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен само ще се измъчваш, дори и да успееш да създадеш само приятелски отношения с нея. За твое добро, най-добре е да приемеш факта, че тя е минала напред, връщане назад няма и е време и ти да продължиш с живота си.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    <3
    Моля ти се.. няма такова нещо като 'приятели', след като двама души са се разделили. Дори сам се опитваш да се излъжеш.

Казваш, че още я обичаш и в същото време искаш да сте приятели.. Как мислиш ще стане тая работа?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Тъпо е да се подминавате, все едно не се познавате, обаче на повече от едно "Здрасти, как е?" не се надявай!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Момче и момиче не може да са приятели !
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Щом имаш чувства към нея забрави за приятелство. Ако мислиш че имате шанс дръпни я настрани и и обясни как стоят нещата с твойте чувства... Успех!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Нямаш шанс !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си