.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Win7

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Win7

Някой може ли да ми покаже някой читав win7 в zamunda ? И ако може да ми кажете как да го запиша на диск ?

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Супер фен Аватара на mlakniwe
    нещо не стават линковете от замунда да ги поствамWindows-а е Windows 7 SP1 Ultimate x86-x64 BG-EN IE9 November 2011 Integrated
    Теглиш си CD Bruner XP
    http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51122

при инсталирането избира български език, вкарваш празен диск избираш запис с CD Bruner XP после при стартиране на програмата избираш "Запис на ISO изображение" избирайш файла, който си изтеглил и записваш

Град
    Internet
    Добре де оправих се с win-а ама сега как да го регистрирам ? Има ли някаква програма с която да се регистрира или нещо такова?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Търси в замунда Windows Loader няя значение коя версия

Град
    Internet
    Ама то нали win-а има 30 дена тестов период.Сега като го инсталирам тоя Windows Loader как де разбера че е проработил?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Виж това

ако нямаш активатор, пробвай този:
    loader
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-04-2013 на 15:06

Град
    Internet
    Дотук съм чук,мерси много.Но имам още един въпрос един приятел също ще си преинсталира компа ! Та ако може да ми покажете някой свясна седмица 32-bit

нещо не стават линковете от замунда да ги поствамWindows-а е Windows 7 SP1 Ultimate x86-x64 BG-EN IE9 November 2011 Integrated
    Теглиш си CD Bruner XP
    http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51122

Еми пича ти е дал линк х86-х64. х86=32 бита, ако не знаеш.

Град
    Internet
    Мерси много ! Може да заключите темата!

Град
    Internet
    Начи ебало си е путката майчина!Днеска си скъсах нервите ще потроша компютъра!Може ли някой да ми каже защо не мога да чувам звук нито през колоните нито през слушалките.Пробваш какво ли не влезнах в сайта на Realtek изтеглих драйвъри ииии хуй......пробвах какви ли начини от youtube и пак нищо не става!Помагайте по-бързо че ще му еба майката на тая компютър!

Доообре, пробвай тази програма. Казва се Driver Genius и ти ъпдейтва всички драйвери. Това е portable версия. След като разархивираш, има папка + текстов файл с ключове, за да активираш.

Пускаш програмата:
    1
    Начать проверку
    2
    Като намери нови драйвери и изпише, че трябва да ги сложиш, натискаш "Исправить".
    Ако имаш проблем казвай.

А може и да не съм прав. И на мене като инсталирах уин 7 не ми работеха колоните. Трябва да влезеш в control panel-> Realtek HD Audio Manager и от там да ги настроиш. Какви са: стерео, 5.1, 7.1 ?
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-05-2013 на 13:36

Град
    Internet
    Сичко е точно с тая програма оправихме нещата! Евала,днеска направо щях да потроша компа ако можеш щях да те черпя една бира ! Повече няма да оправям компа на наще никога!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dem0to Виж мнението
    Сичко е точно с тая програма оправихме нещата! Евала,днеска направо щях да потроша компа ако можеш щях да те черпя една бира ! Повече няма да оправям компа на наще никога!
    Значи си им го турил отзад с тоя боклук Driver Genius, а сега ги оставяш сами да ти чистят осраната работа.
    Не си сложил aac декодери, а ревеш защо в тубата нямаш звук.

Тоя driver genius, който му го пратих е на руски, тъй че би трябвало да се оправят с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си