.

Виж резултатите на анкетата: Какво гадже предпочитате?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Будист/ка

1 2,00%
  • Йога

2 4,00%
  • Мюсюлман/ка

1 2,00%
  • Християнин/ка

19 38,00%
  • Атеист/ка

16 32,00%
  • Друг

3 6,00%
  • Все ми е тая

8 16,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116
    Мега фен

Какво гадже предпочитате?

Ако имахте възможност да избирате, какво гадже предпочитате?

ПП: в анкетата без да искам съм допуснал правописна грешка на думата "Мюсюлманин" - sorry.
    Последно редактирано от defender : 02-12-2013 на 12:33

Мега фен
    рано или късно всяко коляно ще се преклони пред Бог и Исус, като разликата с другите вери в това отношение е че Те Двамата не употребяват терора като средство за постигане на целта

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    npp, педро, мълчи бе! Християните ли не са употребявали терор през средновековието?!? Толкова велики умове от онова време са били изгаряни на клада и изтезавани до смърт, познай от кой! Познай мисионерите каква вяра са налагали с цената на хиляди животи? Дори в стария завет, много ясно се показва, че ако не играеш по свирката на Бог, той започва меко казано да те тероризира/Божите напасти/. Какво се вреш във всяка тема без аргументи, а както е в случая и напълно извън основната тема!
    По темата: Все едно ми е каква религия изповядва, стига да не е някоя набожна/такова животно като npp/. Не бих я изтърпял да ме агитира за каквато и да е религия, включително Християнство.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 02-14-2013 на 17:11

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    npp, педро, мълчи бе! Християните ли не са употребявали терор през средновековието?!? Толкова велики умове от онова време са били изгаряни на клада и изтезавани до смърт, познай от кой! Познай мисионерите каква вяра са налагали с цената на хиляди животи? Дори в стария завет, много ясно се показва, че ако не играеш по свирката на Бог, той започва меко казано да те тероризира/Божите напасти/. Какво се вреш във всяка тема без аргументи, а както е в случая и напълно извън основната тема!
    По темата: Все едно ми е каква религия изповядва, стига да не е някоя набожна/такова животно като npp/. Не бих я изтърпял да ме агитира за каквато и да е религия, включително Християнство.
    Учи малко история, че явно нищо не знаеш за средновековието.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен

ние имахме предвид че истинският Господ Бог и Неговите истински Светии не употребяват терора като средство, но не сме казали същото за другите богове и неправедните духовни служители/работници, едно е да си само мрънкащ наблюдател, който само знае да критикува какво са направили други(-те) хора, а друго е да работиш за спасението на човечеството в истинският Бог без да съдиш никого

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...86%D0%B8%D1%8F
    Е, изглежда не съм само аз да не знам.
    "През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души (от население над 5 милиона), в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо християнството и придобили известност с наименованията марани и мудехари. Активна дейност това учреждение развива до 1808 г., като през този период само в Мадрид са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в Испания държава става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена."
    За мен, това си е чист терор, ама знам ли, може и да им е било приятно на хората да си изгарят на кладата, защото са били различни от стадото.

Мега фен
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...86%D0%B8%D1%8F
    Е, изглежда не съм само аз да не знам.
    "През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души (от население над 5 милиона), в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо християнството и придобили известност с наименованията марани и мудехари. Активна дейност това учреждение развива до 1808 г., като през този период само в Мадрид са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в Испания държава става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена."
    За мен, това си е чист терор, ама знам ли, може и да им е било приятно на хората да си изгарят на кладата, защото са били различни от стадото.

относно Исус и Неговите Светии търси в Новият Завет на Библията, не в други източници, понеже нито Исус, нито който и да е от посочените в Писанието Негови последователи е казвал да се причинява зло на някого, като всички Те са били жертви на гонения предпочитайки да умрат, но не и да причинят зло някому, затова и мнозина от Тях са били убити, като (в това число) дори и самият Божий Син - Исус, а относно човешката(666) религия, тя отначало е "блуд-ницата" на всички "блуд-ници"

"И в нея се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята(т.е. в нея се намериха злините, които бяха причинени на пророците и светиите както и на всички други жертви/потърпевши)." Откровение 18: 24
    Последно редактирано от npp : 02-15-2013 на 15:12

На всякъде из библията се говори за страх от Бога, следователно има от какво да те е страх. Пак терор, но единствено Бог има право да го упражнява. Както и да е, тоя спор вече го водихме в друга тема. Подразних се от това, че се намесваш изцяло извън темата. А темата е: "Какво гадже предпочитате?" Айде със здраве, след годинки очаквам да ми пишеш от рая, докато аз си гася опашката.

Мега фен
    нпп, а твоето "свидетелство" на Словото, блудница ли е бе? ............. хихи

Мега фен
    На всякъде из библията се говори за страх от Бога, следователно има от какво да те е страх. Пак терор, но единствено Бог има право да го упражнява. Както и да е, тоя спор вече го водихме в друга тема. Подразних се от това, че се намесваш изцяло извън темата. А темата е: "Какво гадже предпочитате?" Айде със здраве, след годинки очаквам да ми пишеш от рая, докато аз си гася опашката.

от една страна множество човеци от системата на човешката религия създаваха/сееха фанатичен/прекомерен страх, от друга страна зависи и от отношението на човека понеже най-малкото би било нагло ако въпреки свободата човек постъпва (твърде) чрезмерно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нпп, а твоето "свидетелство" на Словото, блудница ли е бе? ............. хихи

след като все още ти е радостно/весело значи не е блудница, но ако ти бе отнело радостта/щастието перманентно, тогава щеше да е, обаче няма как Благата Вест да е източник на нещастие, иначе тогава дори и самият истински Бог щеше да е блудник

Мега фен
    ^
    мда, значи твоето "свидетелство" на словото е Благата Вест....................... браво на тебе.

Повече от фен
    мързи ме да обяснявам колко голям демент е нъ пъ пъ, ама ако хвана някоя йогистка ми идват около 9826349826734 изчаткани пози на акъла

Не знам как религия, учение и липсата на религия са логически свързани или оказват влияние при избора на партньор, but here goes nothing...Бих предпочел мюсюлманка поради простата причина, че религията и отнема права приети от съвременното общество и тя един вид сключва договор да бъде мой роб, а sweat shop без роби няма как да направя.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    мързи ме да обяснявам колко голям демент е нъ пъ пъ, ама ако хвана някоя йогистка ми идват около 9826349826734 изчаткани пози на акъла
    ако знаеше каква проклетия докарват йогистите, особено йогистките, въобще нямаше и да си помислиш за секс с такава жена, те са като проводници на сатанинските духове, плюс това секса с такава жена не може да бъде хубав освен само за един миг в най-добрият случай, защото всичката им благодат изгаря бързо като искрите на огъня, поради това те трябва да медитират всеки ден за да са в кондиция, плюс това когато са стигнали до определена чакра не смеят да правят секс, защото такива действия могат да предизвикат негативен ефект върху тях, а дори и смъртоносен

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Не знам как религия, учение и липсата на религия са логически свързани или оказват влияние при избора на партньор, but here goes nothing...Бих предпочел мюсюлманка поради простата причина, че религията и отнема права приети от съвременното общество и тя един вид сключва договор да бъде мой роб, а sweat shop без роби няма как да направя.
    а после ревете че мюсюлманите са лоши(-те), а ако мюсюлманките бяха толкова благодатни за мъжете си, мюсюлманите никога нямаше да ходят чак до европа за да си търсят жени за секс, понеже тук имаше много мюсюлмани имащи по четири съпруги в ислямските си държави, но идващи тук за да водят полов живот с българки, понеже явно мюсюлманските им жени не са ги удовлетворявали достатъчно - знаят те кои са по-близо до истинският Бог, но и те си продължиха да се кланят на другия
    Последно редактирано от npp : 02-17-2013 на 09:29

Мега фен
    ^
    npp, ще кажеш ли на приятелката си тогава да даде секс и да удовлетвори достатъчно комшията, от любов към комшията.
    Така всички вече ще знаем колко близо си до истината.

ПП: лелееееееее...................... колко гадно е да си еретик
    Последно редактирано от defender : 02-17-2013 на 12:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    npp, ще кажеш ли на приятелката си тогава да даде секс и да удовлетвори достатъчно комшията, от любов към комшията.
    Така всички вече ще знаем колко близо си до истината.

ПП: лелееееееее...................... колко гадно е да си еретик
    имало е и племена, които са подарявали жените си на ближните си, например ескимосите, които са подарявали временно жените си на мъже, които си нямат жени, но лично аз не бих оставил жена ми да прави секс с друг човек, най-малкото заради болестите предавани по полов път, освен че и заради съвестта, обаче ако тя реши да го направи без мое знание, то тогава това може и да се окаже неминуемо, но не бих я съдил, обаче и не бих я посъветвал/насърчил да прави неща, които могат да доведат до влошаване, било то за нея или друг(-иго)
    Последно редактирано от npp : 02-17-2013 на 15:33

Повече от фен
    Ама ти или взимаш някви неоткрити досега наркотици, или си един от най-могъщите тролове във всичките интернети о.о

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Ама ти или взимаш някви неоткрити досега наркотици, или си един от най-могъщите тролове във всичките интернети о.о
    добре, прави го с йогистка всеки ден (ама от онези с трансценденталната медитация) и след един месец се обади да видим дали ще можеш да си кажеш заглавието, разбира се ако дотогава си все още жив

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    добре, прави го с йогистка всеки ден (ама от онези с трансценденталната медитация) и след един месец се обади да видим дали ще можеш да си кажеш заглавието, разбира се ако дотогава си все още жив

...
    Аргумента ти е невалиден..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    http://getlulz.com/wp-content/gallery/yoga-pants-maybe-da-next-sexiest-thing-to-bare-ss/2.jpg
    ...
    Аргумента ти е невалиден..
    това как изглужда отвън не е гаранция за това какво има отвътре сиреч духовно, такива духове като кундалини, чакрите, и аум могат да бъдат направо смазващи/съкрушителни, да не говорим за това че трансценденталните йогистки не правят секс освен само за зачеване на деца, иначе могат да изглеждат супер прелестни отвън

Мега фен
    npp, ами ти трябва да си някакъв спец по правене на секс с йогистки, щом така добре ги познаваш .................. колко си прекарал през ножлето

и с колко секс-йогистки духа си водил неравна, жестока секс битка.
    Последно редактирано от defender : 02-18-2013 на 12:06

Мега фен
    излишно е да ни мислите за секс майстори, ние нямаме предвид вражда против човешки(одушевени) същества, но духовете на вероучението "йога" определено са пагубни
    Последно редактирано от npp : 02-18-2013 на 12:32

Мега фен
    нпп, а какво мислиш за медицинските сестри сатанистки................. при тях секса как ще е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си