- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвинява ме за всико...
Не, в никакъв случай не се опитвам да се изкарам жертва. Аз съм споменала, че и аз съм правила грешки във връзката. Държала съм се лошо без причина, например, щото ми е било криво. Викала съм му, обиждала съм го, за което след това съм съжалявала и съм се опитвала да му обясня, че в яда си не мисля много. Ама в дадената ситуация, виждах как той искаше точно тва да се случи, да избухна и за това си мълчах, ама то и най-железните нерви имат граница. Разревах се, защото конкретно ми каза, че не полагам никакви усилия за връзката, което не е така и просто се почуствах безсилна.
Аз не съм много от хората, които ходят по дискотеки, по-скоро навън с приятели или в някой пъб най-много, което не го намирам за крайно изморително.
И аз имам някакво такова чувство, че ми ги върти тея номера, защото иска да го зарежа. Питала съм го, за какво го прави, той "Ама кво правя, ти не виждаш ли ти кво правиш". Питала съм го искаш ли да скъсаме и той веднага "Ти тва искаш, знам"... А пък не е така, все пак 2 години и половина не са малко време, обичам го тоя човек, имам прекрасни спомени с него, не мога да захвърля всичко ей така. Когато се държи добре с мен, всичко е нормално и хубаво, ама такова магаре е на моменти, че ....
What makes you tick?