- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- удоволствие?
След кой път започнахте да изпитвате удоволствие от секса ?
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
винаги съм изпитвала удоволствие
дори когато ми беше за първи път пак беше яко, защото го исках
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Още от първия път.
Беше си с човек, към който имах чувства и го исках, и ми беше яко.
Добре, бе. Защо, аджеба, повтаряш всичко?!!?!!?!?!?!?!
Авторке, удоволстивие голямо няма да изпиташ веднага. Бъди по-често от горе, не го мисли много, опитай се да намериш това, което ти харесва. Ако ли не - стимулация на клитор, ау. Дишай.
Всичко ще си дойде с времето. Не се притеснявай толкова!
След 5тият път, когато смених партньора, 1вият ми просто не го биваше, ама хич ... А и Amore-Mio* е права, че когато обичаш човека, чак тогава можеш да се отпуснеш напълно.
Измина известен период, може би повече от месец/два.. Не, че не ми харесваше, но толкова се спичах от цялата ситуация, че.. абе, не ми беше ок.. После всичко си дойде на мястото![]()
Може би след 4-5..И тогава не ми беше зле, но след 5тия път започнах да изпитвам огромно удоволствие
![]()
Ми, на мене също си ми беше яко още от първия път, ама при мен (почти)нямаше болка, кръв, дискомфорт...
Предполагам, че ако ме болеше и не бях сигурна дали съм готова - нямаше да е така, а щеше да ми трябва повече време за да започна да се наслаждавам на секса. Ама това е теория.
Дори да не обичаш човека, секса пак може да ти носи удоволствие, въпроса е ти как приемаш нещата и каква ти е нагласата.
На втория път ,но странното е че понякога изпитвам удоволствие,друг път не.
След 69.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ама на 1 тек ли ги изкарвате ? Или с паузи ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"