.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: съвет :/

Hybrid View

olivve17
    Guest

съвет :/

С бившия ми ходихме година и половина всичко си беше ок но той каза че не чувства същото и се разделихме , 2 седмици по късно си хвана приятилка от новото дск но той продължи да ми звъни пише и тн като се виждаме е като преди усеща се още химията и усещам че още ме обича наскоро се разделиха и ние все още се виждами , той принципно не иска да се събираме но аз усещам че има шанс да си го върна но незнам как според вас има ли смисъл да се боря и ако да как да го направя немога да говоря с друг затова защото го пазим в тайна ,поради тази причина се обръщам към вас

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Не изпитва нищо, не иска да се събирате.. а все още излизате.. не ми звучи изобщо .. но както и да е .. По темата-аз бих те посъветвала да се отървеш от него.. не ти трябва да се бориш за него... просто от малкото, което разбрах от този пост... не си заслужава..
    Аа и един съвет- влизай в часовете по БЕЛ.. не, че е моя работа.. но все пак ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По - скоро ми звучиш, все едно, си резервен вариант, ама това аз няма как да го знам.

Иначе продължи да си бъдеш с него, тоест излизайте си, общувайте си и животът ще покаже дали имаш шанс с него или не.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Бившите трябва да си останат бивши. Това е поуката от живия живот. И да, както ти казаха по-горе - мисля, че човека те пази като "резервен вариант". Или се надява да му пускаш просто от време на време.
    А относно химията - има я, ама явно само при теб. Не си мисли, че и при него е същото.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Бившите трябва да си останат бивши. Това е поуката от живия живот. И да, както ти казаха по-горе - мисля, че човека те пази като "резервен вариант". Или се надява да му пускаш просто от време на време.
    А относно химията - има я, ама явно само при теб. Не си мисли, че и при него е същото.
    +1 Точно!

Не ме рабирай погрешно просто явно само ти се чувстваш така, явно за него просто е запълване на време ако наистина имаше някакви чувства към теб 1 нямше да скъса с теб и 2 досега ще ше да ти е казъл отново че тръпката му се е върнала ... но едва ли

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Правите ли секс?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

olivve17
    Guest
    Да ;д и аз ги мисля тези неща смисъл един вид съм му резерва , но искам да се убедя ,а ме е страх да го питам .. а за химията имах предвид по начина който ме гледа , по който се държи с мен а и даже вчера като се видяхме ме заведе да вечеряме с техните , а не го беше правил от когато скъсахме и незнам как да ги тълкувам тези неща ..

Решението е абсолютно твое но все пак погледни реално на нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си