Когато бях на 20 (тоест преди 5 години) бях на ръба да се самоубия неволно точно с монстъра. Пиех по един всеки ден след работа в продължение на около месец. Иначе пиех само по едно кафе сутрин. Един хубав ден, както си пиех монстъра и изведнъж усетих една странна топлина в гърдите си, която плавно премина от топлина към болка. Главата ми почна да се замайва, стъпалата и дланите ми изтръпнаха. Успях да извикам на съквартиранта си да извади колата и да ме кара към пирогов. Малко след това припаднах.

Когато се събудих в пирогов ми казаха, че съм получил микро инфаркт, и че е имало немалка вероятност да не успеят да ме спасят или да ме спасят, но да остана инвалид доживот. Сега съм горе-долу добре, но този спомен ще го имам винаги.

Та да ти отговоря на въпроса - енергиините напитки са вредни, а в някой случаи даже и опасни. Да не говорим, че няма каквато и да е полза от пиенето им. Даже и "тонизирането" което дават е измамно, да не говорим за краша който настъпва скоро след като изпиеш напитката.

Така, че гледайте да избягвате такива напитки.