.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Monkeyy
    Guest

Тя ми е сърдита - какво да правя ?

Здравейте приятели, за първи път пиша но имам много голям проблем. Както виждате според заглавието момичето което харесвам ми е сърдита... както повечето момчета и аз играя на игри и от там се запознахме( сигурно повечето я знаят играта ЛоЛ)... та както си играехме и си фармих креепове без да искам и взех няколко и тя ми се разсърди, след това и казах на базик че не я искам на линията и тогава вече стана кашата... досещате се... Опитах какво ли не да направя за да и се извиня но нищо... кръгла нула... Ако някой може да помогне ще съм много благодарен ^^

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Харесваш момиче от една игра? Стига бе! На колко годинки си?

Monkeyy
    Guest
    Не, просто играем заедно и тва е не съм хлапе...

Banned Супер фен
    Хахаха, ебаси луузърската история.

Дай й мана и екипировка, и ще ти прости.

Голям фен Аватара на notlike
    Хахаххаа, да не си бил съпорт, а тя ADC и да си и steal-нал 50 CS?
    Брато, заеби ги тея игри и се хвани сериозно с някое момиче - и аз си позволявам да играя от дъжд на вятър за смеха и шоуто с авери, ама просто не става. Не можеш да имаш социален живот и да си извънземен от тея игрички. Не става просто, осъзнай го. Айде, успех. Играй среда следващия път, за да не ти е на лейна, хаха.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Големи глупости и лапешки му работи.

Що за тъпотии, наистина?
    Това си е игра и място за сърдене там - няма.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Хахаха, ебаси луузърската история.

Дай й мана и екипировка, и ще ти прости.
    хахахахахахаха

На колко години сте и двамата? Да ти се сърди заради това изглежда прекалено....childish?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Е като крадеш креепа, така ти се пада. Навий я да играете пак и тоя път не ѝ се пречкай.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    С един бивш се карахме, защото той искаше вместо по IP (v4, v6), да се рутира глобално по мак адреси и аз му обяснявах, че няма как, защото структурата не е йерархична и трябва да поддържаш таблици с милиони записи в тях на всеки един core device.
    Накрая ми каза, че съм зле и не мисля извън кутията, и тръгнах да си събирам нещата и да се изнасям от тях, но накрая май се сдобрихме.

-- Не се конкурирайте, не играйте заедно, ще боли.

Едит: хахахаха, той депресираше много, защото го биех на цс
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Познавате ли се лично?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ах любов омайна, ти ми е*ба п*тката майна
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Малее трагедеията е страшна. Другия път и пусни някой фандък да победи нещо там, и
    ще се оправите
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Голям фен Аватара на Ospi
    Къв си нооб брат, как ще крадеш крийп бе?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не играя ЛОЛ. Нищо против играта, просто няма смисъл да се пъна на нещо, в което съм зле. Още повече, че не ме зарибява игрицата (сега сигурно половината форум ме намрази още повече). Имах подобен случай преди време с Call of Dutty. Играхме в мрежа с една моя бивша и като й набих няколко Head-а ми се разсърди. Оправихме се де... Но тогава бяхме на 14...
    Ако не си лАпе, както казваш, тогава просто направи нещо за нея в играта. Не знам за какво точно става въпрос, ама както ти казаха - дай й мана, дай й стафове... сложи я на линията (каквото и да значи това...). Би трябвало да оцени жеста.
    И да ти кажа - много по-яко е, когато играеш с момиче, да играете в екип!! От опит ти го казвам. На скоро играхме CS с една мацка. Един срещу друг бяхме на 1 ниво и просто се хилехме, когато се трепехме, но когато влязаха и други и минахме от 1 отбор... Човек, разбихме ги!! Не защото сме добри, а защото имаме сходна тактика и се разбрахме и без думи. Не ми е било толкова яко от '94-та насам, когато станахме 4ти по футбол

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Бутни и някой лев, боостни я едно яко да дигни 150 левел , може и малко хеал потионс да дадеш и пак си на линия !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си