- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с бедрата
Здравейте, имам един проблем. Тялото ми е тип круша и естествено бедрата са ми огромни. Също като на снимката оградените части / дори и още по- нагоре/ са ми ужасни. http://store.picbg.net/pubpic/98/45/...c083f89845.JPG
Много ми е гадно не мога да нося толкова от дрехите си само заради това / къси блузки, тесни дънки.../.
Дали ще може да ги " намаля" или поне да не си личат толкова, ако отслабна или порасна? 1,68 съм, 50 килограма.
Предварително благодаря и съжалявам ако има друга такава тема.
Последно редактирано от kokoshii : 04-07-2013 на 06:49
До колкото прочетох си 1,68 и 50 килограма, което според мен или страхотно телосложение или граничи с супер слабо... Което ме навежда на твоя проблме мисля че отслабването не е решение защото ще си докараш някоя болест зависи какви методи използваш, друг вариант в кръга на шегата е да напълнееш че да се изравниш![]()
Не виждам от какво има да се притесняваш при положение, че аз съм висока колкото теб, а ти си бая по-слаба. Но все пак ако не се харесваш си намери някакъв спорт. Най-добре ще те оформи![]()
Скачай на въже или карай колело. Толкова много упражнения има.
Мисля, че това си си го внушила, но все пак ако искаш да промениш нещо най - добре прави упражнения за крака. Ще натрупаш малко мускулна маса и ще излеждаш по - добре. Остави го кардиото, прави силови.
хм, това не са ли така наречените "бричове"?
Когато бедрата ми станат прекалено дебели, ги настъргвам като краставици за таратор. Отпадъците ги давам на кучето на съседката (заедно с космите, те кучетата ядат всичко).
Потърси в нета специални упражнения за бедрата, иначе смятам ,че за момиче което е 1,68 са напълно нормални 50 килограма ,даже е желателно малко повече..
Според мен няма какво да направиш,защото нямаш излишни килограми,а просто тялото ти е с такава форма.Това,което си оградила на снимката са кокали и няма как тях да ги направиш по-малки...
Аз мисля че всеки тип женска фигура си има своите предимства,така че се радвай че имаш женствени форми и да не ти пука!
Да,нарича се бричове и е трудно да се махнат,но потърсих в google и явно не е невъзможно.
Ето първите упражнения,които намерих http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%...-news2654.html можеш да си потърсиш и други.![]()
Момиче, внушаваш си. 50 кг са просто прекрасни за ръста ти. Не се притеснявай![]()