Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
Какво ще рече "аз съм За поне няколко партньора" ? Искаш да кажеш, че би скъсала с дългогодишният си приятел, с когото се разбирате и нещата са сериозни, само и единствено понеже искаш да пробваш какво е да си с някой друг? Много глупаво ми се вижда това.
И да, смятам, че е напълно възможна да съществува такава връзка. Пра баба ми и пра дядо ми са все още живи, запознали са се когато тя е била на 19, а той на 24, сега тя е на 87, а той на 92, все още са си заедно и един без друг не могат.
Ох, понякога наистина не мога да се изразявам. Примерно двама души имат разлика няколко години, единия заминава да учи/работи/живее известно време някъде, а другия трябва да го чака тези н-години в монашество едва ли не, само защото това е Първата му и най-голяма любов. Не е ли редно вместо да се врича във вечна вярност, просто да приеме, че колкото и да обича дадения човек понякога други фактори пречат на любовта им и е Възможно да пробва с други, да сравни, да си вземе поука евентуално къде може да сгреши, а току виж си намери и по-добър.
Никъде не говоря за оставяне на дългогодишна и стабилна връзка само, за да си хванеш някой друг. Въпроса ми беше трябва ли на всяка цена човек да се хваща за първата любов и да дава мило и драго за нея, само защото е първа, а не и да даде "шанс" както на себе си, така и на потенциалните други..