- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Завинаги?
Зависи си от хората и това как са настроени,но като цяло е по-добре да не се правят планове за 100 години напред едвали не и да се говори с пълната увереност,защото както се казва:'Животът е това,което ни се случва докато кроим планове за бъдещето"
mimsssssss не знам защо,но като цяло тона ти ми се вижда леко наставнически.Хубаво имаш 6 годишна връзка,дано продължи още много пъти по толкова и двамата да сте наистина щастливи само че не са малко и случаите,когато такива дълги връзки след време се изчерпват.Да човек не може постоянно да търси кусури в другите,защото никой не е перфектен,но не може и да се хване като някой удавник за сламка за друг за да не сменял партньорите въпреки,че ясно осъзнава и/или всички забелязват,че тези хора не са един за друг и да си продължава с всекидневните драми само за да има по-дълга връзка.Още повече при гаджосването,защото след брака и след евентуалните деца вече нещата се усложняват.Колкото по-рано толкова по-добре.
Иначе като цяло за всички. Винаги са ми били много забавни хората на по млада възраст,които си хванат някого и обясняват как се били наживяли вече все едно утре хващат бастунчето и започват да се подготвят за излизането от този свят.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!