.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    И този на Витошка го няма вече. От 1 месец е празен и с голяма табела "FOR SALE". Не ми се вярва да са фалирали. По-скоро е имало някакво недоразумение от българска страна и всеки магазин е трябвало да си избута до крайния срок на договора и затова ги затваряха постепенно.

Кво да се прави.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    И този на Витошка го няма вече. От 1 месец е празен и с голяма табела "FOR SALE". Не ми се вярва да са фалирали. По-скоро е имало някакво недоразумение от българска страна и всеки магазин е трябвало да си избута до крайния срок на договора и затова ги затваряха постепенно.

Кво да се прави.
    Видях,че в Пловдив и Стара Загора са затворени магазините. Даже преди да ги затворят ги бях разпитала защо нямат нова колекция, дали ще затварят магазина, но отговор не получих.
    Ама как така няма да имаааа Ужасно! Много го обичах този магазин. 1/3 от гардероба ми беше от там
    Outleta в София поне не стои ли ?

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Видях,че в Пловдив и Стара Загора са затворени магазините. Даже преди да ги затворят ги бях разпитала защо нямат нова колекция, дали ще затварят магазина, но отговор не получих.
    Ама как така няма да имаааа Ужасно! Много го обичах този магазин. 1/3 от гардероба ми беше от там
    Outleta в София поне не стои ли ?
    За кой магазин става въпрос ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си