.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Milina
    Guest

непоносима болка

Може въпросът вече да е задаван,но не съм намерила.Значи проблемът ми е,че с приятеля ми започнахме да правим секс обаче тъй като съм девствена и първо искахме той да ме отвори с пръст болеше ме много и мислех,че е нормално,обаче не съм усетила девствената ми ципа да се къса после той си сложи презерватив и когато си го вкарваше ме болеше ужасно много просто не можех да понеса болката и спряхме. На следващия ден отново направихме 3 опита обаче болката не ставаше по слаба и просто не можех да я понеса и спирахме. Нормално ли е да ме боли толкова и какво да направя следващия път?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нормално е. Лубрикант, повече любовна игра + ще стискаш и ще си мълчиш няколко секунди, че да мине всичко.

Такива теми бол на същата страница. Разрови се другия път.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нормално е,като го спираш ,когато е точно на път да те "отвори".
    Стисни зъби за една минута. След тва няма да те боли.
    maDamn

no pain, no gain

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нормално е. Лубрикант, повече любовна игра + ще стискаш и ще си мълчиш няколко секунди, че да мине всичко.
    Изчерпателно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Такива теми бол на същата страница. Разрови се другия път.
    Напълно съгласна съм.
    И не започвайте поредния опит с идеята, че пак ще има "непоносима болка".

Трябва да си влажна. Нормално е да боли, ще мине. Не мисли за болката.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мисли си, че така или иначе трябва да го преживееш, и че след това те чакат много удоволствия. Следващия път не го спирай, когато стане един път после всичко си идва на мястото.

ЛУБРИКАНТ! Този предмет имам чувството, че е магически, върши страхотна работа. Без него сигурно до ден днешен щяхме да се мъчим, защото ме боли Повече лубрикант, повече орална, да е нежно и страстно и всичко ще си щракне на мястото

Мега фен Аватара на baby_baby
    Потърпи малко и после ще усещаш само удоволствия и мен първият път ме болеше много но стиснах зъби и мина нормално да те боли се пак е първи път не го спираи

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си