И двамата сме на 15 и мисля че както каза още не сме пораснали достатъчно за сериозна връзка но не искам да го оставя.И двата пъти които го зарязах си имаше причина.Първият път в фейсбук един негов приятел качи една снимка на която той се целуваше с друго момиче.Ако си ти няма ли да го зарежеш...това стана още в началото когато започнахме да ходим нито аз бях почнала да го обичам,нито той мен, но това няма значение.Аз даже и не съм си помисляла да изляза с друго момче.Просто не ме кефи така, дори и да не ходя сериозно с някои тва са много долни неща които може да направи само една шматка (според мен). Не му говорих с седмици макар че се виждахме постоянно и в даскало и навън.Затварях му телефона и.т.н.Един ден е излязъл с моите приятели и започнал да плаче.Казал че ме обича и че иска пак да ходим.Тва си е чист филм ама както и да е.:Д Нарочно го е направил... минало заминало...пак тръгнахме, но от тогава се заклех да става само каквото аз кажа,исках и аз да го нараня както той нарани мен но не по този начин които го направи той.Още и още не си признава че е излязъл с това момиче.Казва че са ги снимали точно когато тя му дава дима от цигарата в устата ( всички знаем че тва е лъжа ). Какво да направя да ходя ли с него още?Колкото и да ми доказва постоянно че ме обича,каквото и да прави още си мисля че не ме заслужава...Според вас???