- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не ми вярва ?
Да приемем,че евентуалната ми приятелка се изтипоса на една такава снимка.Ще се опитам да преодолея първоначалната си силна раздразнителност,защото за мен това си е жива изневяра и да си поговоря с нея кротко и спокойно.Ако усещам,че започне да ми шикалкави според ситуацията или ще се врътна обидено и ще си тръгна или ще я направя на гъз. Всъщност даже днес сънувах нещо подобно.Някакво момиче дето си имаше гадже.Нещо ми харесваше,но не го показвах.Не знам защо,но имаше някакво друго момиче.Скивтах ги,че започнаха да се целуват макар,че за мен в реалността това може да мине просто като забавление.Проследих ги и те искаха да правят секс в някакво корито в банята.На вратата ги посрещнах и и казах:'Бях си изградил много готино мнение за теб,но много бързо ми падна в очите." Тя ми вика:"но те ще ме изнасилват", а пък аз отговорих:"Да забелязах още от другата стая кой кого ще изнасилва."Тя започна да ми се опрадава:'Ама то така,то онака,ти знаеш ли какво е да си постоянно с гадже и все да ти е едно и също".Другото момиче каза:"Но аз си нямам гадже".След,което аз и отговорих:'Виждаш ли? Като не те устройва да имаш гадже,защото едикакво си просто не ходи с някой си просто за да се хвалиш как си обвързана и имаш гадже."
И изобщо няма значение кой кого обича.Вие ХОДИТЕ, а не се СВАЛЯТЕ и най-нормалното нещо е да сте си ВЕРНИ.Има и една много добра мисъл:"След дъжд качулка". Да е мислил какво е правил преди, а не след да реве,но пък от друга страна си е напълно нормално за едно 15 годишно пишлягарче дето хормоните му се скъсват да бушуват и не знае още дали му се пикае или му се правят други неща.Надцакването също не е много добра идея.Защото си го видяла,че ти реве като го скъсаш пък ти си решила да се правиш на голямата кака и да го късаш всеки път при подобна ситуация решавайки,че ти ще можеш да диктуваш правилата.Само дето често не става така.Не трябва да му позволяваш разбира се и само той да ги диктува,защото не е добре за теб.А най-добре е ако може нещата да си се случват импулсивно и да става както дойде. Не може все единият да е отгоре.Иначе ако беше малко по-големичка щях да те посъветвам моментално да го зарежеш,но все пак ти си още само на 15 години, а на тази възраст често по този начин си доказвате любовта.Като се удряте,обиждате и си пращате снимки как се целувате с други.Ако смяташ,че си по зряла като мислене от това значи просто не сте един за друг.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!