.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: 32

Голям фен Аватара на alice13

32

Мисля да пътувам за Русия. Някой знае ли, дали мога да пътувам без придружители. Нямам навършени 18 г.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Навсякъде из Европа можеш да пътуваш без придружител, като преди това се прави един документ при нотариус/адвокат. Документа струва 10лв. и двамата ти родители си дават позволението да пътуваш в чужбина. Документа важи една година и може да си го принтираш много пъти. Когато преминаваш границите даваш копието, но ПОКАЗВАШ оригинала задължително и всичко е точно.
    За другите континенти не знам как стоят нещата, посъветвай се с адвокат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Това е само, за да напуснеш България. В Скандинавието, Виена и т.н. изобщо не ти го искат :Д

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да де, като преминаваш границата Те тук даже лична карта не ти искат за цигари, алкохол, дискотека, няма и вечерен час

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За Русия е малко по-сложно положението. Аз пътувах преди 2-3 години мисля беше и доста чаках за виза, но бях пълнолетна, та не съм вадила други документи. Ти с каква виза ще пътуваш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на alice13
    Частна виза. Работата е там че тук, като попитахме в паспортно казаха че не може да се пътува без придружител, а пък при информацията за билетите с автобус пише че ако си непълнолетен и пътуваш сам, трябва да имаш пълномощно и от двамата родителя. Объркана работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си