- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще е вашето лято ?
И така... Какви мислите, че ще са градусите през май и юни ?
Къде ще прекарате лятото ? С кого ? Какво мислите че ще стане? Имате ли планове за нещо ново?
Знам, че е рано, но е хубаво от сега да знаеме какво искамеТа какво искате Вие ?
Абе имам много планове за лятото, но много пари ми трябват ..![]()
Мхм, според теб Минчо Празников дали има рег тука?
Много тъп въпрос, честно.
Мисля, че ще е топло, но се надявам да не е ПРЕКАЛЕНО топло. Все едно е август. Пък август още по-зле...
Лятото ще се работи. Не знам къде точно все още. С приятелка.
Мисля, че ще изкарам парички и ще си прекарам много добре.
Планове за нещо ново? Не. Просто искам да си прекарам хубаво лятото.
Лично аз искам да си прекарам добре, работата да ми хареса, да не е много тежка, да си спестя паричките и да се разбивам с приятелки. Искам да няма драма, сълзи, проблеми. Искам да минат бала, изпращането, хилядата изпита и да идва лятото да се пека на плажа. Много искам, да.![]()
Момиче ^^
Чакам да мине сесията и се прибирам в любимата Варна.. : ))) Нямам търпение вече, приятелят ми се прибира май месец, след 4 месеца раздяла.. вече сме си направили някои планове - на 25 и 26 май сме на БМВ събора, може би ще отидем за няколко дни на Кранево.. очаквам едно страхотно лято и мноооого слънце, и мноооого плаж![]()
Басейни, приятеля и приятелите, роднини, четене на книги, изкачване на планини и изобщо ходене в планината. После море с бивши съученици, настояща съученичка и най-добра приятелка + куп други хора. И измежду цялото това учене.
Търпение нямам :Д
От 9 юли съм на петдневна екскурзия до морето - нямам търпение.
Иначе се надявам да е едно прекрасно лято, с мечти, станали реалност, с много усмивки и щастие.
Лятото ще се бачка (надявам се).
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
доста голяма част на даскало - практики тнт
после моренце![]()
Хубаво ще е, надявам се. Предстоят ми планове и промени, така че се надявам да е за добро.
И аз се надявам да бачкам. Ако не стане, ще замина.
Надявам се да бачкам да си събера пари за кола и курсовете за книжка че без тях накъде![]()
Нямам големи планове.Надявам се да спортувам и да се отдам на музика...![]()
Иска ми се да обиколя България, ама няма с кого - дори да е в 5-6 града, пак ми е достатъчно.
Нямам никакви планове за сега, много неща са ми под въпрос.
бачкане и купони!
Надявам се на работа, ако не стане - купончета, някоя друга скромна екскрурзия.. всяка година искам да е най-хубавото лято и то нищо интересно не се случва![]()
Къде ще прекарате лятото ? С кого ? Какво мислите че ще стане? Имате ли планове за нещо ново?
Край морето.С приятелка.Тъп въпрос.Да.
Лятото ще го изкарам на бачкане и вероятно едно моренце. Ще видим как ще седят нещата. Ще го изкарам с приятелите и гаджето. По-голямата част в Русе. И такива неща.
Хохохо, бач, диско, туристки. Стане ли тая работа, ще съм най-доволното копИле на света.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ще спя. Ще излизам. Ще уча. Нямам никакви планувани екскурзии. Вероятно ще има няколко краткосрочни пътувания, които не са уточнени още.
Не очаквам с голямо нетърпение.
П.С Забравих да спомена за гадните 40+ температури. Абе, мразя лято!