.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Кажете нещо за първите си

Чудих се дали да я пусна в "секс" ама не е баш секс .Таа я споделете,в какви отношения сте с човека с когото го направихте за първи път,чувате ли се,имате ли още някакви чувства или симпатии.И момчета могат да отговарят
    Понеже съм мъжко да кажа-момичето с което го направих почти не го познавах.Не беше кои знае какво и съм я виждал само няколко пъти оттогава.Абсолютно нищо не почувствах и дори не се поздравихме Ебаси и историята.Айде вие сте.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не. Не се чуваме , не се виждаме,нямам и желание. След всички циркове и лайна,които ми се изсипаха на главата нямам особено желание. Жалко е,защото винаги съм искала да пазя добри отношения с бивши приятели,но той сам си го направи.
    maDamn

Заедно сме.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Обичах я, разби ми сърцето и от тогава не съм я виждал. The end

Ей заради това пуснах темата.Бях първия на едно момиче и уж всичко беше супер докато не се наложи да замина да уча в чужбина.Разделихме се и все се чудя-нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме.Разстоянието ли е виновноВсе се чудя дали след 3 години като завърша да я потърся да видим дали можем да се съберем отново,ако си нямаме никого.И все пак да не се отплесваме,давайте разказвайте :P

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    ...нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме....
    УЖ - ключовата думичка! Съвсем не е задължително.

Иначе с моя първи не поддържаме никакви отношения вече - не ми липсва и не мисля за него.

В една компания сме . Не изпитвам никакви чувства към него . Харесвам го само като приятел и човек .

Град
    Plovdiv
    Колега, моята история е доста сходна с твоята...и аз заминах, изкарахме 1 година от разстояние, но поредната ваканция, като се прибрах, тя беше различен човек...и имаше други приоритети пред това да бъдем заедно. Имахме 2.5 години страхотна връзка...но разстоянието и самотата явно убиват. Аз й бях първият...не знам тя как се чувства, но за мен тя ще бъде винаги специална...въпреки всички останали момичета, с които съм излизал и излизам.
    За да не съм съвсем off topic-момичето, с което спах за 1-ви път е една от най-добрите ми приятелки => чуваме се, излизаме и се разбираме перфектно, просто винаги сме знаели, че от нас няма да излезе двойка...Имало е моменти, в които и двамата сме били необвързани и просто сме си лягали...но само секс-нищо повече.
    It is hard to be young!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    не си говорим и се виждаме много рядко.

Беше голямата ми любов, раздлихме се бих казал "брутално" след дълга връзка. Като цяло болна тема.

Повече от фен Аватара на prinncess
    Имаше период в който не бяхме в никакви отношения, но сега излизаме от време на време, чуваме се постоянно, поддържаме връзка от една година за което много се радвам, защото симпатиите ни са взаимни. ^_^
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Заедно сме!

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Заедно сме!
    И ние така ^^

Ами да ,аз мога да кажа,че имам още чувства към първия си.Дори не сме ходили,в началото беше само закачка,но после се побърках по него..и двамата си се харесвахме..И да,виждаме се от време на време,не мога да я обясня тая тръпка към него,но определено се чувствам някак си по-спокойна с него (все едно се познаваме цял живот)

Мега фен
    Град
    <3
    в какви отношения сте с човека с когото го направихте за първи път
    В добри.

чувате ли се,имате ли още някакви чувства или симпатии.
    Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    И ние така ^^
    Хехе супер.Всичко хубаво ви пожелавам

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Понеже съм мъжко да кажа-момичето с което го направих почти не го познавах.Не беше кои знае какво и съм я виждал само няколко пъти оттогава.Абсолютно нищо не почувствах и дори не се поздравихме Ебаси и историята.Айде вие сте.
    Споделяме обща история Е,аз с момичето се познавах,бяхме от един клас,но след това тя замина и спряхме да кореспондираме,до преди 1 година не знаех даже че си е в България,докато не я засякох
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не. Не се чуваме , не се виждаме,нямам и желание. След всички циркове и лайна,които ми се изсипаха на главата нямам особено желание. Жалко е,защото винаги съм искала да пазя добри отношения с бивши приятели,но той сам си го направи.
    Точно!!! Жалък човек е..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не. Не се чуваме , не се виждаме,нямам и желание. След всички циркове и лайна,които ми се изсипаха на главата нямам особено желание.
    +

Голям фен Аватара на sword
    ++

не,не и пак не ! ;д

Нямам никакво желание да го виждам .. градът ни е малък,но добре че след като се разделихме той замина за чужбина и не ми се налага да го търпя.За една единствена вечер толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде ;х

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    НЕ се чуваме,не се виждаме.. Хубавото е ,че не се и засичаме .. Да е жив и здрав,беше добро момче..
    Summer (h)

Maznique
    Guest
    Нещо се продруса и я за*бах. Иначе чувства - малко, предимно инстинкти.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Откак приключих с него окончателно нито сме се виждали, нито сме си писали, засичали и т.н.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Имаме се в скайп, май и във фейсбук, но нито си пишем, нито контактуваме по някакъв начин. Честно казано, когато се стигна до раздяла няколко месеца, след като го бяхме направили, аз бях тази, която инициира раздялата, а той го прие тежко. А в началото бяхме точно обратното.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си