- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете нещо за първите си
Чудих се дали да я пусна в "секс" ама не е баш секс.Таа я споделете,в какви отношения сте с човека с когото го направихте за първи път,чувате ли се,имате ли още някакви чувства или симпатии.И момчета могат да отговарят
Понеже съм мъжко да кажа-момичето с което го направих почти не го познавах.Не беше кои знае какво и съм я виждал само няколко пъти оттогава.Абсолютно нищо не почувствах и дори не се поздравихмеЕбаси и историята.Айде вие сте.
Не. Не се чуваме , не се виждаме,нямам и желание. След всички циркове и лайна,които ми се изсипаха на главата нямам особено желание. Жалко е,защото винаги съм искала да пазя добри отношения с бивши приятели,но той сам си го направи.
maDamn
Обичах я, разби ми сърцето и от тогава не съм я виждал. The end
Ей заради това пуснах темата.Бях първия на едно момиче и уж всичко беше супер докато не се наложи да замина да уча в чужбина.Разделихме се и все се чудя-нали уж момичетата имат силни чувства към първите си,защо се разделихме.Разстоянието ли е виновноВсе се чудя дали след 3 години като завърша да я потърся да видим дали можем да се съберем отново,ако си нямаме никого.И все пак да не се отплесваме,давайте разказвайте :P
В една компания сме . Не изпитвам никакви чувства към него . Харесвам го само като приятел и човек .
Колега, моята история е доста сходна с твоята...и аз заминах, изкарахме 1 година от разстояние, но поредната ваканция, като се прибрах, тя беше различен човек...и имаше други приоритети пред това да бъдем заедно. Имахме 2.5 години страхотна връзка...но разстоянието и самотата явно убиват. Аз й бях първият...не знам тя как се чувства, но за мен тя ще бъде винаги специална...въпреки всички останали момичета, с които съм излизал и излизам.
За да не съм съвсем off topic-момичето, с което спах за 1-ви път е една от най-добрите ми приятелки => чуваме се, излизаме и се разбираме перфектно, просто винаги сме знаели, че от нас няма да излезе двойка...Имало е моменти, в които и двамата сме били необвързани и просто сме си лягали...но само секс-нищо повече.
It is hard to be young!!!
Беше голямата ми любов, раздлихме се бих казал "брутално" след дълга връзка. Като цяло болна тема.
Имаше период в който не бяхме в никакви отношения, но сега излизаме от време на време, чуваме се постоянно, поддържаме връзка от една година за което много се радвам, защото симпатиите ни са взаимни. ^_^
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Ами да ,аз мога да кажа,че имам още чувства към първия си.Дори не сме ходили,в началото беше само закачка,но после се побърках по него..и двамата си се харесвахме..И да,виждаме се от време на време,не мога да я обясня тая тръпка към него,но определено се чувствам някак си по-спокойна с него (все едно се познаваме цял живот)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не,не и пак не ! ;д
Нямам никакво желание да го виждам .. градът ни е малък,но добре че след като се разделихме той замина за чужбина и не ми се налага да го търпя.За една единствена вечер толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде ;х
НЕ се чуваме,не се виждаме.. Хубавото е ,че не се и засичаме .. Да е жив и здрав,беше добро момче..
Summer (h)
Нещо се продруса и я за*бах. Иначе чувства - малко, предимно инстинкти.
Откак приключих с него окончателно нито сме се виждали, нито сме си писали, засичали и т.н.
Имаме се в скайп, май и във фейсбук, но нито си пишем, нито контактуваме по някакъв начин. Честно казано, когато се стигна до раздяла няколко месеца, след като го бяхме направили, аз бях тази, която инициира раздялата, а той го прие тежко. А в началото бяхме точно обратното.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.