Планът Ран-ът и теориите за евреите са най-големите клишета. Първото е измислено от български комунисти - забележи например, че първият сайт, в който се говори за този план е с хостинг .ru . Впрочем, за този план няма никакви факти, има просто неща от сорта на "Най-бедни сме, защото това е ПО ПЛАН! Американците така поискаха!". Ами приятел, и аз утре ще си измисля една такава теория и ти обещавам, че ВЕДНАГА ще се намерят много мой последователи, които да ми повярват и да се хванат за конспирационната ми теория като удавници за сламка. Точно там ни е проблемът на нас българите, че винаги търсим вината в някой друг, но не и в себе си. А това, че служим на американците отново са глупости. Независимо от факта, че сме имали (само на думи) про-американски правителства, в България през последните 23 години НЕ е имало честни и некорумпирани управляващи! И повярвай ми - не са виновни евреите, Израел и Америка - просто това е присъщо за балканджийския ни манталитет. Тези проблеми ги има в повечето (ако не във всичките) славянски държави. Виновни сме си и ние българите, че ги търпим, и че не сме ги пребили с камъни! Ако това беше (например) във Франция - да са вдигнали нова революция!
Относно европейският съюз - не живеем по-зле заради него, а отново заради родните ни управляващи. И да не бяхме влезли в ЕС, и царят, и Сергей щяха да си бъдат същите боклуци (че ако не и малко по-големи, заради липсата на контрол от ЕС). Държави Като Германия и Франция нямат интерес да бъдат в ЕС, защото дават много пари на държави като Гърция (даже направо ги издържат)! Но повярвай ми - за нас българите е от голяма полза да сме в ЕС! Това да се псува по ЕС е нещо съвсем "нормално" по време на криза. Просто хората не искат да приемат, че били достатъчно глупави да изберат същите управляващи (или по-точно да не гласуват и да оставят баба си и дядо си да решат бъдещето им).
Относно НАТО - утре ще стане някакъв конфликт например с фанатизираните гърци, или пък с шовинистично настроените сърби и като ни нападнат ще си благодарен, че сме член на НАТО. Моля се НИКОГА да не се случва такова нещо, но ако недай Боже се стигне до там, НАТО ще се отзове - бъди сигурен!
Относно паметника на американските летци - Не съм съгласен да има само паметник на американските летци. Трябва в съседство до него да има и паметник на загиналите от въпросните летци. Така например германците и евреите правят общи паметници на загиналите. Другият вариант е в някое българско посолство в САЩ да се направи паметник на загиналите българи при бомбардировките в София.
Последно редактирано от USA_Supporter : 04-08-2013 на 12:49