.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Hybrid View

"Вставай страна огромная"

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от USA_Supporter Виж мнението
    "Вставай страна огромная"
    Абе педерастче, кой си ти, за да се подиграваш? За победата на Русия са умряли 22 милиона души през 2-та световна, а САЩ едва 300 хил. Къде се намираш, бе смешник ? Въобще що коментираш, като няма какво да кажеш?

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Абе педерастче, кой си ти, за да се подиграваш? За победата на Русия са умряли 22 милиона души през 2-та световна, а САЩ едва 300 хил. Къде се намираш, бе смешник ? Въобще що коментираш, като няма какво да кажеш?
    Първо не ми казвай педераст, защото седиш зад един монитор, а не си пред мен да ми го кажеш в очите. И второ - не съм се подигравал със загиналите руснаци, а клиширания цитат на въпросния съфорумник.

П.С. Противоречиш като защитаваш загиналите руски войници, а после казваш "Ех, защо Хитлер не спечели войната..." Точно заради руснаците Хитлер е загубил войната. За съжаление е трябвало да гледаме много по на запад - отвъд океана, но други неща са били актуални по онова време...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Първо не ми казвай педераст, защото седиш зад един монитор, а не си пред мен да ми го кажеш в очите. И второ - не съм се подигравал със загиналите руснаци, а клиширания цитат на въпросния съфорумник.

П.С. Противоречиш като защитаваш загиналите руски войници, а после казваш "Ех, защо Хитлер не спечели войната..." Точно заради руснаците Хитлер е загубил войната. За съжаление е трябвало да гледаме много по на запад - отвъд океана, но други неща са били актуални по онова време...
    ако искаш ще ти го кажа в очите само кажи къде

и не ми говори колко са лоши германците САЩ са били далеч по-жестоки по онова време и си показват варварщината
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Аз съм малко раздвоен по тоя въпрос. Уважавам Русия, защото ни е помогнала да се освободим. Но иначе Хитлер е щял да направи голямо добро на света, ако ги беше доизбил
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-13-2013 на 22:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си