.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Hybrid View

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Направи ни услуга-тегли си куршума.
    Дори няма да си направя труда да прочета темата. Подкрепям ДизеловаКръв.

Аз не искам да живея в гигантски мол. Не искам да си мисля, че съм свободен, а реалната ми свобода да се изразява в избора между McDonalds и KFC. Не искам да ми флуорират водата. Не искам да живея в най-големия политически престъпник на света. Не искам да ми вменяват, че е правилно да се тероризират хора и държави в името на мними идеали. Не искам да уча при най-слабата образователна система в света, сглобена да продуцира само тухли от стената. Не искам, пък дори и да ми плащат по 4000 долара месечна заплата за това.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    Дори няма да си направя труда да прочета темата. Подкрепям ДизеловаКръв.

Аз не искам да живея в гигантски мол. Не искам да си мисля, че съм свободен, а реалната ми свобода да се изразява в избора между McDonalds и KFC. Не искам да ми флуорират водата. Не искам да живея в най-големия политически престъпник на света. Не искам да ми вменяват, че е правилно да се тероризират хора и държави в името на мними идеали. Не искам да уча при най-слабата образователна система в света, сглобена да продуцира само тухли от стената. Не искам, пък дори и да ми плащат по 4000 долара месечна заплата за това.
    +11111

САЩ са изкуствено създадена страна, чиято единствена цел в отношението към собственото население е да продуцира елементарни консуматори.
    Не че от 23 години целта и на нашето правителство е много по-различна.

И демокрацията, с която се гордеят, толкова ще кажа само, че е типична американска демокрация - всички правят това, което каже най-главният демократ.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:28
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си