Сега ще ви разкажа моята история с любовта ми.
Беше това лято, юни месец (ако не се бъркам, може и юли), бях излязла с един негов приятел, но аз нв го харесвах, след срещата му с неговия приятел, И.(моята любов хаха ) и приятелите му бяха седнали в заведението, в което аз и приятелките ми излизаме. Разликата между 2ма ни е 9години, да, аз знам,че е много, той сега ще навършва 24,но...
Лятото той имаше огромен интерес, звънеше ми , търсеше ме, звънеше на приятелките ми и какво ли още не, но аз тогава нямах никакъв интерес, а и + това той беше обвързан... И така с беззаинтересоваността до края на това лято, един от последните дни беше един от нак-щастливите и най-добре прекараните дни до момента, беше една вечер, бях да спя в моя приятелка, той ме взе с колата си и цяла нощ се целувахме, говорихме и т.н. И така до днес, поддържаме контак, излизаме и т.н. Сега имахме още една вакнция, тогава си дадох сметка, че той не е само за запълване на празното ми време (както си мислех,но явно съм грешала), тази ваканция изпитах силно чувство на привличаане, дадох си сметка, че за да се занимава мъж , вече на 24 години с мен ,явно намеренията са му сериозни, държа да отбележа,че не съм имала никакъв по-интимен контакт с него! един от последните дни на вакнцията си прекарах чудесно, именно тази ваканция ме накара да размисля, че може би съм влюбена в него... Нещата станаха взаимни... Поканих го да спи вкъщи последния ден от ваканцията, бях си сама за 2 дни, беше уникално преживяване, гушкахме се, целувхаме се, опипвахме се цяла нощ и да с цел не се бях епилирала, защото ако го бях направила вече нямаше да съм девстена, това ме спря и се радвам че го направих....
аз обичам И
ще се радвм да анализирате всичко и да изразите мнение ако бяхте на мое място какво бихте направили