.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Bulgaria

тормоз от майка ни

Здравейте,
    Искам малко съвети и помощ как да накарам майка ми да спре да ни тормози.Понеже аз и брат ми останахме да живеем при нея след развода с баща ни ,тя постоянно ни прилага психически тормоз.Всичко започна когато миналото лято баща ни ни изпрати покана да отидем да живеем при него в Америка(от където всъщност е той).Майка ни като разбра за това постоянно ни говори някакви глупости за него.Че бил пияница,че бил идиот.Също така ни забрани да се чуваме с него или да поддържаме каквато и да било връзка с баща ни.Започна да ни контролира и с кой излизаме,с кого си пишем,говорим.Забрани ни да излизаме от вкъщи заради това.Ние с брат ми искаме да се махнем колкото се може по бързо от нея.Моля ви се дайте някакъв съвет.И благодаря предварително.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ако си 94 си на 18 тя не може да ти казва вече какво да правиш ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ако си 94 си на 18 тя не може да ти казва вече какво да правиш ...
    Но все пак не може да остави сам брат си.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Тя не е казала брат и на колко е
    Може да са близнаци

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Тя не е казала брат и на колко е
    Може да са близнаци
    брат ми е на 16 и съм споменала за него

Да не ти пука хващате си багажа и заминавате

Ми кажи и че само я чакаш да клекне и да я оставиш да си умре сама и че дори и брат ти като стане на 18 няма да я погледне.. Да видим тогава как ще се почувства Няма по лошо нещо от тва собственното ти дете да те намрази.. И като брат ти стане на 18 я оставете да живее със 150 лева пенсия
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Ми кажи и че само я чакаш да клекне и да я оставиш да си умре сама и че дори и брат ти като стане на 18 няма да я погледне.. Да видим тогава как ще се почувства Няма по лошо нещо от тва собственното ти дете да те намрази.. И като брат ти стане на 18 я оставете да живее със 150 лева пенсия
    Сигурно ще ти е особено приятно да ти го направят този номер.
    Авторке, опитай по добрия начин. Според мен най-доброто решение е разговора. Обясни и, че сте големи и че няма нужда да ви следи. Това, което показва тя с тези си постъпки, е страх. Обясни и също, че и двамата сте големи и ще-неще след 2-3 годинки и двамата ще си хванете живота в ръце и трябва да свиква. И така нататък. Просто и обясни, че прави глупости и че не сте затворници. Успех.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Майка Ви, се страхува да не ви загуби. Заради това гледа да ви ограничи контактите за да не се повлияете нещо и да решите да избягате от нея. Част от т.нар. "психически тормоз" майка ви, може да го прави несъзнателно.

Така, че с братчето ти, помислете, как да подходите с някакъв разговор към нея. Но преди това погледнете нещата от друга гледна точка представете си, че сте наблюдатели на случващото се, а не потърпевшите от него(проблема). От малко разбиране се нужда е майка ви.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Баща ви какво мисли за това? Пробвал ли е да говори с нея?
    И според мен, първо трябва да се опита с добро - разговори и мирни (;д) действия и след това, ако не се получава, да се мисли за по-драстични мерки, като например да се обърнете към адвокат и да проучите, какви са шансовете, попечителството над брат ти (тъй като ти вече имаш 18 и не е нужно) да се присъди на баща ти.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си