.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дали ме харесва ..

Харесвам си едно момиче от скоро от една компания сме пишем си по ФБ. Навън бях я хванал за ръката не се дръпна не ми каза нищо. Бях се облегнал на нея пак нищо. Забелязах , че си засичаме погледите ... Моля помогнете

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    да щом не се е отдръпнала....на нас момичетата, като не ни е приятно, си ни личи и то се разбира и без да си го кажем просто. успех.

бях я хванал за ръката
    бях се облегнал на нея
    Пич забрави, тя мисли че я възприемаш като стол.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Харесва те. Сега премини към цунки, но не се облягай на нея, не е парапет.
    ^^^
    Бургас <3

Момичето те харесва. Продължавай да бъдеш уверен и другия път я прегърни.Ще видиш че и до целувка ще стигнете

Виж сега,ако искаш да се облягаш има пейки нали разбираш,но това не е голям проблем де.Не съм голям спец,но не съм и проста де :д .Другия път като се срещнете освен за ръка може да я прегърнеш през рамото й или просто прокарай ръката си през кръста й.Това се харесва на едно момиче,защото и та може да се сгуши/ако мога така да се изразя/ в теб.Ако направиш това с рамото също може да си поиграеш с косата и,някои момичета много обичат да се заиграват с косите им.Пък и може да и направиш някакъв комлимент в този случай,а тъй като каза,че си срещате погледите може да кажеш че има красиви очи знам ли.

П.С.
    На момичетата им харесва,когато едно момче ги прегърне или те самите да се сгушат в момчето.Така че може да я предразположиш да се сгуши в теб или да те прегърне.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно има някакви симпатии.
    Премини към следващата стъпка.

Благодаря ви! )

Голям фен Аватара на sneering
    Тази тема е левел 2,пускаите някакви по-сложно заплетени :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си