Цитирай Първоначално написано от headstrong268 Виж мнението
Здравейте! Нова съм в форума и тъй като съм леко объркана реших да споделя нещо с вас...Всичко започна преди 4 години когато се влюбих за първи път.Бях на 14 години,той също.Беше сън на едни приятели на майка ми и баща ми.Несподелена любов тъй като аз тогава не изглеждах никак добре физически пък и бяхме малки...Много страдах през последнити 3 години защото бях много срамежлива и нямаше начин да се доближа до него някак си и това просто ме убиваше...Е вече не е така,познавам се с доста хора с който той движи...или по-точно движи понякога защото той е зает да прави "други неща"..
Той винаги е бил странен,студен,мълчелив,гр б понякога.Никога не е имал приятелка...От тези ни вече общи познати един не ми е казал нещо добро за него.Всички казват че е наркоман,че само пие,пуши и се друса...Като разбрах отново страдах защото аз съм тотално против тези лайна...Но както и да е,прави са...Сега с него се засичаме доста често и картинката е толкова тъжна...Нямаго онова момче което беше преди..Да,тъпанар си е от край време но поне се усмихваше а сега само гледа странно с един празен поглед и май не го интересува нищо освен тревата и ми става толкова гадно че направо не е истина.Имам чуството че от него не е останало нищо,толкова е променен...И на всичкото отгоре му се случват някви супер кофти работи.Лятото го прибиха защото го объркали с един негов приятел,сега преди един месец се блъсна с кола и за малко да гушне букета.Не учи и доколкото знам работи като продава трева и краде мотори за да ги продава после.Страх ме е да не му се случи нещо накрая...Винаги съм се опитвала да го разбера но не мога...Искам само да е добре...
..
не излиза