.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

18-тия му рожден ден !

Чудя се какво да взема за подарък на момче за 18ти рожден ден. Пиша тук, щот знам че ще има смислени и конструктивни отговори -Лимит 20-3 лева. Това момче е сегашния ми приятел ,просто толкова неща съм му земала до сега и вече не мога да измисля нищо..Искам да е нещо по различно все пак ще е 18-тия му рожден ден. Имам на разположени още 1 седмица да мисля,а нищо не съм измислила
    Благодаря

Мега фен Аватара на draid
    Аз бих предложил хубав часовник, ама с тия 20-30 лв направо не знам какво да му вземеш.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Ми ако не може да отдели повече?
    Ако чете, книгата винаги е добър вариант. Стига да знаеш по каква литература си пада. Пък и щом си му подарявала много неща, едва ли очаква нещо нечувано и прекалено специално.

Banned Мега фен
    наистина.. ако наистина нямаш възможност добре,но иначе увеличи леко сумата .. от колко време сте заедно ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    наистина.. ако наистина нямаш възможност добре,но иначе увеличи леко сумата .. от колко време сте заедно ?
    Бяхме заедно три години и се разделихме за известно време и от 1 седмица пак сме заедно

ами за тези пари, може да направиш една хубава рамка и да я наблъскаш с хубави ваши снимки и приятни спомени?

друго не се сещам наистина за 20-30лева, освен някой парфюм или не знам, все пак мисля че първия вариянт е по хубав

за 20-30 лева какво всички по горе ти казват , няма какво толкова хубаво да се вземе , но можеш да го зарадваш по други начини , If you know what i mean ...

Banned Мега фен
    ^ ндам.. щом толкова време може би нещо лично и хубаво

1 бутилка Jameson хубаво опакована , ще се зарадва повярвай ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си