.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Болка

Exclamation Болка

Здравейте Когато започна да тренирам, било то вкъщи или във фитнеса, при по активни движения \като подскоци или тичане\ започва да ме боли в ляво, там където са бъбреците, но от предната страна. Искам да попитам на някой друг случва ли му се и знаете ли каква може да е причината?

На мен ми се случва като тичам. Казаха ми, че е защото "дишам неправилно", но не съм сигурна, че е това

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Доста често ми се случва като се напрягам физически, най-вече докато тичам. И аз също съм чувала, че е от неправилно дишане.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На всички се случва. Бях чела някъде как нещо кръвта се събира на едно място и не може да се "размине" пхахаха :Д мисълта ми е, че е нещо напълно нормално. Не умираш.

При всички нетренирани хора е така. Спортувай редовно и тази болка ще премине с времето.

аз пък съм чувал че е от прекалено резки движения?

Голям фен Аватара на supersonic0
    Това се получава, когато дишаш неправилно докато тичаш най-често. Дишай през носа, издишай през устата, хвани точния ритъм и няма да имаш проблеми, ще станеш и много по-издръжлив

Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    При всички нетренирани хора е така. Спортувай редовно и тази болка ще премине с времето.
    +1

Благодаря Ви много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си