.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Секс с приятелката

Добър вечер на всички.
    Прочетох много по форуми, сайтове и т.н. но бих искал и тук да видя какво мислите, въпроса ми е малко тъпичък но ще помоля за градивни критики а не просташки изказвания.
    Значи нямах гадже известно време около година и преди месец си хванах една мадама. Та... Вчера правихме секс без презерватив и нали знаете преди еякулация излиза една течност прозрачна ( забравих как се казваше). Не съм свършил в нея, но имам ''малък страх'' като е излизанала тази течност, защото до колкото разбрах тя съдържа мъртви спрматозойди и има много малка вероятност да забременее даже никва но аз да си питам пак. Днес пак правихме секс но с презерватив вече което ме оспокоява до някъде.
    Питам и искам да се информирам по-подробно, на 17 съм може да изглежда тъпо и неадекватен въпрос но просто има един ''малък страх'' в мен.
    надявам се да дадете точен отговор без простащини ако може.
    Мерси за вниманието.

не е бременна, но ако се притеснявате нищо не ви пречи да направите един тест или да глътне едно хапченце

и щом имаш такъв страх защо го правите без гумичка?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За тест е още много рано.

Цитирай Първоначално написано от iNNACTiVE Виж мнението
    не е бременна, но ако се притеснявате нищо не ви пречи да направите един тест или да глътне едно хапченце

и щом имаш такъв страх защо го правите без гумичка?
    Еми неочаквано беше не сме го планували. От целувка на целувка и айде.
    И аз мисля че не е бременна но викам да не правим секс докато не и дойде да бъдем сигурни оттам нататък с гумичка както викаш и да си си сигурен.

Banned Мега фен
    да си сметне все пак овулацията - ако не е била пък изобщо няма място за притеснения

еми то цикъла и би трябвало да дойде другата седмица по средата. Има ли причини за притеснение след като сме го правили вчера а трябва да и дойде тогава?

Banned Мега фен
    абе човек как да ти кажа така бе... казват се кога и е започнал цикъла,кога трябва да и дойде пак и колко време е в цикъл ... абе я направо напиши калкулатор за овулация в интернет и и прати линка да разбере дали е била в овулация или не

Ок мерси видях и няма причини за грижа.Moже темата да се изтрие.
    Последно редактирано от rascal_ : 04-09-2013 на 21:39

няма как да знаеш на 100 %...ама по-скоро не е бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си