.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    xtremegirl
    Guest

Question Той е по-малък от мен!

Не знам откъде да започна... Аз съм на 21 години. Нямам много опит с връзките. Имам брат , който е на 16 години . Преди няколко месеца излязох с него на рожден ден, защото наще са по-консервативни и не го пускаха за цяла нощ. Компанията на брат ми са по-малки от мен. Между 15-19 годишни. На този купон ми беше много скучно. Обаче по едно време се появи едно момче. Като го видях...очите ми останаха на него цяла нощ. Запознахме се, лафихме си. Помислих, че е на моята възраст. Разменихме си телефоните. След няколко дни отидохме на кафе. Стана ми ясно, че е на 17! Бях като втрещена...обаче той много ми хареса. Почнахме да се виждаме често. Сега се води , че ходим , но не официално. Според вас нормално ли е?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не, за пребиванье с камъни си.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Не е чак толкова фатално..

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Абе кво ти пука всъщност? Ако нямаш причина да се притесняваш и той не е дечко,давай смело

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Познавам няколко стабилни двойки, които ходят още от училище, като момичетата са е по-големи с 3-4 години. Сега са студенти и още са заедно. Аз също се замислих веднъж и честно казано ме вълнува акълът му на колко е, а не кога е роден. Стига да не е доста по-малък от мен. Просто няма как да стане.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

При несериозни връзки всичко е позволено.

И като е по-малък?
    Имам толкоав познати в който момчето е по-малко . Но на тези момчета не им личи нито по държанието нито по външният вид че са по-малки
    Важно е усещането и държанието на самото момче
    Възсраста не е пречка

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оо кака ще го отрака Завиждам му, инак проблемация няма.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Имам една позната тя е на 25 може би вече на 26 и се е хванала с един пич на 19се. Виждал съм ги и всичко е реално. Не се притеснявай Пича даже може да е по добър от тебе в нещата
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Да не ти пука, важното е дали се чувстваш добре с този човек, ако ти е хубаво не му мисли толкова многооооооо

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    "Той е по-малък от мен!"

Е, и? Щом си разбрала от после, че е по-малък, значи най-вероятно акъла му не е като на шайка.
    Абсолютно никакъв проблем не виждам, незнам защо изобщо го мислиш за проблем.
    Schhh! Hear the silence...

А ако да беше общ работник на 25 години, щеше ли да си по доволна?

Not really sure how to feel about it,
    Something in the way you move,
    Makes me feel like i can't live without you. <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз не виждам проблем.

Идеята е дали на теб ти е проблем. На мен би ми било... на мен с набори не ми се получава, с по-малки не съм и пробвала. Ама ако на теб си ти е ок какво значение има мнението на някакви непознати от форум?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Повечето момичета, с които съм се занимавал са били по-големи от мен, не ми е пречело, нито на момичетата.
    Но може би това е причината на дърти години да ме привличат малки момиченца... хахахаха :Д

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Чувстваш ли се добре? Щастлива ли си? Кара ли те да се чувстваш специална? Важен ли е той за теб? Мислиш ли, че ти си важна за него? Ако отговора на всичко е "да", какво те интересува възрастта?!

Принципно не е нещо фрапиращо, незаконно или ненормално, обаче имай едно на ум, че винаги ще се изхвърля (дори за дребни неща) с цел да покаже на теб и на останалите, че е по-зрял от останалите на неговата възраст... което в повечето случаи не е така :Д

може да те осъди за педофилия

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако се разбирате, пасвате си, харесвате се, има чувство, не мисля, че на тези години точно тази разлика ще е проблем.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на analgin
    А защо да не е нормално ? Няма нищо лошо , щом се харесвате и разбирате , възрастта не е най-важното . Ако продължите да си общувате вероятно ще го опознаеш , ако не се чувстваш комфортно или много по-зряла от него , не се насилвай , но щом в момента имаш желание опитай , а не се отказвай заради отживели принципи , които ограничават хората и в днешни дни

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ако отстрани разликата не се забелязва не виждам проблем.

Щом една цифра те "втрещява", най-добре обмисли дали изобщо трябва да излизаш с някого.. сериозно. Ако такъв ''проблем'' те шокира на 21, то ти пожелавам успех занапред. Аман от идиотизъм.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ама то 4 години не са много в рамките 17 - 21, сега помислих над възрастта конкретно. На 17 човек е преди пълнолетие, би трябвало да разсъждава вече като голям, предстои му след година кандидатстване, да става шофьор. На 21 най - вероятно си студентка, което не е много по - различно, освен ако не си бачкаш и да си пораснала доста, но и това не е проблем. Аз лично съм на мнение, че малка разлика в годините на двамата даже може да бъде полезна за връзката по един или друг начин. Така че какво се чудиш, ти на 21 ако задаваш този въпрос, не мислиш като много по - голяма.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Разликата във възрастта не трябва да те притеснява , ако наистина го харесваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си