Колко време ви е нужно за да се наспите? Отделяте ли много време за сън или не сте от типа хора,където си проспиват животеца?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Не си единствен споко. Аз будувам по-цяла нощ лошото, че съзнавам че вредя на организма си, но какво да се прави... Организма ще трябва да свиква.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
За да се наспя както трябва ми трябват 8-9 часа. Рядко имам време за толкова много сън.
^^^
Бургас <3
За да се наспя ми трябват 8 часа. Ако съм хипер мега много изморена, спя и по 12. Но както се каза и преди мен - рядко мога да си позволя такива екстри.
И спря да се върти за миг земята..
За да се наспя добре, ми трябват 10 часа, не винаги спя по толкова..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И на мен ми трябват 10 часа, за да се наспя добре. През ваканциите ставам като прилеп, цяла нощ бродя из нас, а през деня спя. Често ми казват, че ще си проспя младостта.
Не спя нощно време , следобяд ако спя заспивам в рамките на 10-15 минути .
Само аз ли спя по 6-7 часа и ми стигат....
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Не знам точно по какъв начин да се опиша.
Мога цяла нощ да будувам и през деня също (примерно да съм на училище, да излизам след училище и така нататък), и няма да ми се доспи, докато не легна.
Обаче легна ли, особено рано, сутрин не мога да стана - винаги се чувствам недоспала и неенергична.
^ И аз не мога да ставам.
През седмицата, когато нямам тази екстра, наречена сън - спя по 5-6 часа. Идва момент обаче, когато просто не издържам и примерно някой петък си лягам в 4 уж да дремна малко и ставам в събота сутринта![]()
Аз мога и 14 часа да спа ама рядко успявам :Д иначе 12тина часа са ми достатъчни но след 3-4 пак ми се спи![]()
И с 6 часа сън се оправям, и с 10. Не си проспивам живота, но когато може да си поспя - поспивам си. Ако трябва да ставам рано обаче няма да ми е голям проблем.
Трябват ми поне 10-тина часа ама последно време по повече от 6 не се събират
И на мен 10 часа ми трябват.Последните седмици, обаче ми се развали целия режим. :д Нямам никакво време, лягам много късно и на сутринта едвам ставам.В училище едвам гледам, а като се прибера си поспивам най-много 1 час (нямам време за повече) после пия кафе, ям сладки неща за енергия и отивам на тренировки.Вечер не ми се спи, а денем... :д
Мхм , и аз си проспивам младостта9-10 часа за да съм свежа и отпочинала.
Аз май съм повредена нещо, 5 часа най-много. Като си легна около 12-1 и ставам в 5-6 някъде, без часовник.
Ама то това може и от ЕГН-то да е![]()
Имаше един лаф: "Много съм добра във леглото. Мога да спя със дни!"![]()
Около 9-10ч. ми трябват за да се наспя хубаво. Последните 2-3 дена си лягам много късно и спя по 5,6 часа
![]()