.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: Спане

Hybrid View

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Само аз ли спя по 6-7 часа и ми стигат....
    Определено не си само ти... Приятеля ми е така, че понякога и по по-малко спи. Случва се да легне следобед и за час-два да затвори очи и после е като нов. Преди няколко дена за 48 часа беше спал 9 и нищо му нямаше, при положение че работата му е доста тежка. Знам ли, непрекъснато ми повтаря да пробвам и аз като него, но не го виждам как ще стане
    Принципно около 9-10 часа са ми достатъчни, но рядко спя по толкова много и може би затова се чувствам отпаднала доста често...

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    То май всички имаме по един такъв познат/приятел. Имам една приятелка, колкото пъти я питам какво прави, отговора е "спя". Веднъж спа около 48 часа и родителите и я проверявали дали диша
    48 часа Какво прави тя?!?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    48 часа Какво прави тя?!?
    ами..спи. Дори не работи, че да кажем да се е изморила. Май е от тези, които са родени изморени и живеят за да си почиват

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    ами..спи. Дори не работи, че да кажем да се е изморила. Май е от тези, които са родени изморени и живеят за да си почиват
    Малеееее ужас... аз такива хора не обичам тва ако ми е гадже да съм и била шута отдавна

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си