.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Секс за рожден ден

Приятелят ми скоро има рожден ден и искам да го иненадам по-приятно от обичайното, но летвата е вдигната доста високо като цяло, не ни липсва разнообразие, пробваме нещо ново почти всеки път, затова ще ви помоля да ми дадете някакви други идеи, защото аз тотално се изчерпах... Нещо по-идейно и не толкова често-срещано, или ако вие сте подарявали някакво приятно изживяване за рождения му ден-споделете, моля ^^

Мега фен
    Град
    <3
    Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
    Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да си се сещала, че има повече от едно мнение по въпроса? Не съм те питала какво мислиш за идеята, само помолих да споделите нещо по-идейно. Както винаги, ще се намери някой да се заяде бeз причина...

Мега фен
    Град
    <3
    Че аз какво правя? Не давам ли мнение по тоя начин?
    Не се заяждам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Може да идете на някой водопад.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това секс за рожден ден винаги ми е било страшно тъпо . Секса не се подарява заради рожден ден или някакъв повод
    Той просто става спонттано
    Секс за рожден ден ми звучи все едно да дадеш на малко дете бонбонче , детинско и глупаво и то да се радва

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Ами спретнете си една любовна игра час и половина минимум и си купи някое секси бельо мен лично това много ще ме зарадва
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен Аватара на Chacho
    Секс за подарък е тъпо, но различен секс за подарък е съвсем друга бира.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Любовна игра час и половина мен много ще ме изнерви и/или ще ми доскучее.
    1)Завържи го за един стол, пусни си музика и му направи стриптийз.
    2)Завържи му очите и го яхни
    3)Направете тройка(щом казваш, че много неща сте пробвали, не знам какво не сте, нито докъде би стигнала...)
    4)Направете си клипче, ако си имате толкова доверие разбира се
    5)Вземи си някое от средствата за контрацепция, различни от презерватив(вагинални таблетки, крем, лепенки и т.н.) и го остави да свърши в теб.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Секс за подарък е тъпо, но различен секс за подарък е съвсем друга бира.
    Мда аз точно това се опитвам да кажа Искам нещо по-различно, но тъй като попринцип ние сме доста креативни и всеки път правим различни неща и експериментираме, в моменто търся нещо mind-blowing

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Любовна игра час и половина мен много ще ме изнерви и/или ще ми доскучее.
    1)Завържи го за един стол, пусни си музика и му направи стриптийз.
    2)Завържи му очите и го яхни
    3)Направете тройка(щом казваш, че много неща сте пробвали, не знам какво не сте, нито докъде би стигнала...)
    4)Направете си клипче, ако си имате толкова доверие разбира се
    5)Вземи си някое от средствата за контрацепция, различни от презерватив(вагинални таблетки, крем, лепенки и т.н.) и го остави да свърши в теб.
    1) правили сме го, но ако си купя някое ново бельо, може и да свърши работа ^^
    2) и това
    3) аз не искам с момиче, той не иска с момче, много се ревнуваме
    4)и това
    5) еййй да за това не съм се сещала, мерси! леко ме е страх да не стане гаф, ама имам време, ще прочета, ще се дообразовам

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Влез в някаква роля, може би ще му хареса.
    ^^^
    Бургас <3

Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш.

Щом не искате тройка - суинг?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш.

Щом не искате тройка - суинг?
    Малко ми е тъпичко, щото хем ви искам мнението, хем го отхвърлям Не знам, за мене сексът е по-скоро любов и едно лично изживяване, което не бих искала да го споделям с някого другиго, освен приятелят ми. Аз ли съм старомодна ИНаче тва с токчетата-става, правила съм го, ама сякаш по-отдавна и ся ще се постарая повече Мерси ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
    Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..
    глупости... не винаги '' по-необичайна изненада '' трябва да се разглежда като ''секс за награда'' ... по тая логика всеки акт може да се разглежда като ''секс награда'' .. дори и в ситуацията ''иди до магазина,че забравих ... '' и вечерта правят секс с нещо ново може да се разглежда като ''секс награда'' а всъщност не е ...

по темата: щом казваш,че е разнообразно малко трудничко да ти дам идея... за много неща се сещам,но те ще са изпробвани 100%

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Подкрепям идея номер 5 на петя. Но все пак гледай да не си около овулация, щом те е страх да изпробваш ново средство за предпазване от бременност.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Подкрепям идея номер 5 на петя. Но все пак гледай да не си около овулация, щом те е страх да изпробваш ново средство за предпазване от бременност.
    Да, тва е проблемът, че като цяло цикълът ми не е редовен и затова не експериментирам с такива простотии, за да няма след тва "Бременна ли съм" и някви хапове, дето ще ми разбъркат всичко... Иначе измислих нещичко, на половина пробвано Имам белезници и мисля с тях да го вържа за стола, да си купя нов корсет и да почна да му правя много бавен стриптийз, докато вече е толкова възбуден, че не издържа. Нещо, като животно в клетка, което го дразните и след това знаете какъв е ефектът, като го пуснете от клетката

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не е лоша идеята ти. Трябва да го пробвам и аз това на моя Успех с реализацията и.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Толкова филмирани хора само тук съм срещал.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Облечи си един шлифер, а отдолу бъди само по бельо.
    Излезте на вечерна разходка и му го кажи/покажи.

Някоя го беше практикувала тук във форума и ефекта май е бил голям :d
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Толкова филмирани хора само тук съм срещал.
    Извинявай, че обичам приятеля си и искав да му доставя удоволствие...да, знам, че това не е единственият начин, но такъв съм избрала за конкретния повод... Филмари сме били

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Облечи си един шлифер, а отдолу бъди само по бельо.
    Излезте на вечерна разходка и му го кажи/покажи.

Някоя го беше практикувала тук във форума и ефекта май е бил голям :d
    Тва го написах като коментар в темата за еротични идеи или нещо от рода Тествала съм го около 398390 пъти

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Че аз какво правя? Не давам ли мнение по тоя начин?
    Не се заяждам.
    О бедна Щруди - компотчето ти ли се развали, че се държиш по тоя начин? :/
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Фен
    сложи си маска на друг човек че определено не ставаш тва е моето мнение по темата ти .. сложи си маска на щрудела и се опитай да го изненадаш :Д:Д:Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    сложи си маска на друг човек че определено не ставаш тва е моето мнение по темата ти .. сложи си маска на щрудела и се опитай да го изненадаш :Д:Д:Д:Д:Д
    За всеки влак си има пътници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си