.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
    Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш.

Щом не искате тройка - суинг?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш.

Щом не искате тройка - суинг?
    Малко ми е тъпичко, щото хем ви искам мнението, хем го отхвърлям Не знам, за мене сексът е по-скоро любов и едно лично изживяване, което не бих искала да го споделям с някого другиго, освен приятелят ми. Аз ли съм старомодна ИНаче тва с токчетата-става, правила съм го, ама сякаш по-отдавна и ся ще се постарая повече Мерси ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
    Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..
    глупости... не винаги '' по-необичайна изненада '' трябва да се разглежда като ''секс за награда'' ... по тая логика всеки акт може да се разглежда като ''секс награда'' .. дори и в ситуацията ''иди до магазина,че забравих ... '' и вечерта правят секс с нещо ново може да се разглежда като ''секс награда'' а всъщност не е ...

по темата: щом казваш,че е разнообразно малко трудничко да ти дам идея... за много неща се сещам,но те ще са изпробвани 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си