- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво носите в дамската/училищната чанта?
Никогаа не бих носила дамска чанта. В училищната чанта нося тетрадки и учебници, вода, сандвич и кърпички :P Доста сте смешни с тея списъци
момиче!
Ми нормално е да не носиш дамска чанта, все пак едва ли имаш 14???? Пък и тогава е маааалко тъпо да видиш детенце с дамска чанта...
Споко, един ден и ти ще си смешна като всички нас...просто ще пораснеш! Good luck!
maDamn
направо не знам как може да се изллагаме по този начин... да носим дамкси чанти
не само,че не мога да излезна без чанта, ами и смятам,че някак запълва вида
Аз по принцип не обичам да нося нещо със себе си, ама няма как, а чантата побира всичко, което ми е (или не) необходимо..
И от 1 седмица ме боли супер много рамото заради нея.. fuck!![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На мен все не ми стигат чантите. Трябва да са по-големи и по-големи. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз нося портмоне, ключове, телефон, парфюм, огледало, гланц и превръзки
В мойта чанта само мен ме няма.. В тази, която нося, когато не съм на даскало има:
Вода
Сухи кърпички
Мокри кърпички
Ученическа карта
Превръзки (дневни, ежедневни)
Дезинфектант за ръчички
Балсам за устни
Това е, което е винаги там. Иначе според случая добавям поне 20 неща... Ако съм на пиано, бам папката с нотите, ако съм на пътуване там си слагам всичките шампоани, балсами, душ гелове, пинсета, и такива ми ти работи..
Към момента:
- студентска книжка
- огледало
-ключове
- портмоне
- сухи и мокри кърпи
- тампони
- калъф за телефон
- химикал
- тефтер
- книга, че утре ще пътувам
- гланц
- ластика за коса
- Аулин
- иконки
Аз обичам да ми е практично и да не нося почти нищо, но напоследък нося доста неща със себе си:
-Портфейл
-Телефон
-Ключове
-Антистатик
-Табакера
-Запалка
-Балсам за устни
-Огледало
-Слушалки
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.