- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на пъпките с хума?
Какво мислите?
Аз съм чувал, че хумата с лайка помага...
За мен хумата е нещо много полезно. Аз лично съм я ползвала доста често. На някой опаковки има рецепти. Сега се сещам за една. 1 с.л. хума, 1 с.л. царевично брашно, 1 ч.л. лимонов сок и 1 белтък. Мисля че в рецептата се добавя и ампула витамин Ц, но аз не съм слагала, защото не ми се търсеше. Иначе, като си правиш маската може и вариации да правиш - например вместо белтък - кисело мляко съм слагала. А иначе за успокоение - намачкан пъпеш с прясно млякои мн други комбинации има, които козметичката ми ми показва и ми слага като ходя при нея.
По едно време много често използвах хума...ама тя няма да ти махне пъпките след 2 3 използвания,а само ще ти изчисти лицето и ефект ще има след около 2 3 седмици...НО! Хумата не трябва да се използва всеки ден! Може да си правиш маска с хума и розова вода (в аптеките се продава) става много добре...но както казах не всеки ден а може по 2 3 пъти седмично...![]()
И аз я използвам. Много ми харесва ефекта.Правя си различни вариянти, зависи и за какво я използвам - дали за лицето или за косата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Много ще си иэсушиш кожата.
[size=7][b][u]fosse cos
Хумата почиства и освежава кожата на лицето. Има много маски, в които учства хумата - смесена с лимонив сок, вода, кисело мляко, мед, жълтък, белтък, розова вода и какво ли още не. Аз лично не правя маски с хума повече от 2 пъти в седмицата, защото ми изсушава кожата. Но продуктът определено си струва и е съвсем евтин.
А колко струва?Ще съм мн благодарна ако получа отговор.
![]()
Мама вчера си купи. Имаше от 1 лв., 85 ст., 35 ст.Много е евтина.
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Аз я ползвам всеки ден, в комбинация с лайка и някакъв антибиотик(на прах), без никакви други съставки. Полезно ли е? :/
Polezna e,no 1-2 pati sedmi4none vseki den,pri men ima6e efekt
![]()
![]()
и аз ползвам от вр. на вр. хума оба4е тя не маха пъпки а по4иства лицето, кожата става мн мека и приятна на допир.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
[i]Здравейте!Аз имам изключително проблемна кожа.Опитвах какво ли не, но ефект почти няма....Но да ви кажа трябва много да внимавате какви храни приемате, защото и те се отразяват по някакъв начин на кожата.Например шоколада - той засилва акнето изключително много.Аз съм алергична към това сладко изкушение, но обичам фъстъците, от които цялото ми лице става в пъпки.
От около два - три месеца използвам почистващ гел на Нивеа и Ейвън.Забелязва се че някой по - големи пъпки изчезват, но малките досадни пъпки- НЕ!МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ НЯКОЙ ДРУГ МЕТОД ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЪПКИТЕ!![]()
Недей всеки ден, 1-2 пъти в седмицата е достатъчноПървоначално написано от romantikat2
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ако си зема хума за пупки как да си го направя вода ли да сложа