- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблеми с пениса
Здрасти банда напоследък имам някъв мн странен проблем хуя ми се свива супер мн като е отпуснат и постоянно тряя го придърпвам такъв ама е мн изнервящо нз от кво се получава това ама мега мн се свива се едно е на стар дядо пениса .... и такъв почнах да го дигам някой път по - трудно и да свършвам мн бързо имате ли си на идея от какво може да се дължи това ,защото аз малко се притеснявам ..
някой нещо ...![]()
Ако тренираш или се натоварваш повече напоследък най вероятно е от това защото кръвта ти отива в мускулите и 'хуя' се свива щото няма достатъчно кръв. Не се шави![]()
Ти па как знаеш как изглежда на стар дядо пениса ?
Иначе , или се преоморяваш или отиди на лекар ако нее от това .
Всички чухме казва: "невежество е блаженство, а когато става въпрос за здравето, не е успях. Ако ние не знаем, че има проблем, тогава ние не може да го коригира и ако ние не го коригира, най-много пъти той ще просто се влошава и причиняват ни още по-голяма болка и страдание.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Трябва да го придръпвам викаОстави го малко да почине, кой знае колко го подръпваш денонощно..
Zdraveite moq problem e ot dva tri dni mi se sviva mn penisa i useshtam nqkakva leka bolka .postoqnno mi se pikae no otdelno imam gastrid v momenta i me boli korema i povrushtan dali edno e svurzano s drugo molq pomognete