.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Въпроси/Съвет за направление/дерматолог

Първо здрасти на всички! От много време вече се каня да предприема нещо за бенките си, да карам накратко, миналата година си взех направление и чак сега съм се наканил да го използвам. Та важи ли направлението от миналата година(юни месец) сега и ако може да ми препоръчате някой добър дерматолог от Плевен, колко взима(знам, че има много различни методи спрямо бенката, но все пак някаква ориентировъчна цена), начин за връзка и така. Също така направлението покрива ли 'премахването' и по колко направления се отпускат на човек? Ако има някой компетентен тук моля за помощ. Мерси предварително.

Направлението има давност 45 дена ако не се лъжа.

Не съм от Плевен, но НЕДЕЙ да ходиш при разни самозвани специалисти в "частни" кабинети.

Преди 2-3 години, когато аз си махах бенките, направлението важеше само за прегледа, но не и за самото махане, освен ако не е медицински необходимо. Сега може и да е различно положението.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Личния ми каза, че важи 30 дена само. Покрива прегледа, останалото се плаща от теб. Както като идеш да кажем на очен, изписват ти капки и си ги купуваш. Тоест, безплатно ти казва какво ти е и какво трябва, но оттам ти решаваш и ти поемаш другото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си