- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧРД Chacho!
Не знаех дека да публикувам, ама честит рожден ден, Чачи!!Да си ни жив и здрав, да ни решаваш все така задачите в раздел училище и приятели, да ни съветваш и развеселяваш все тъй добре. Пожелавам много готини мацки, любовта най-после да спре да си играе на криеница с теб. Нека усмивката ти да е свещ, която никога не загасва.
Приятно празнуване пожелавам днес!![]()
Мерси, баце! Дрънкай на Софеата некой ден да та черпа![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Честит рожден ден!
Всичко най - най ти пожелавам.
И всички останали пожелания.
Но здраве, най-вече.
Приятно прекарване.
Айде, жив, здрав, прав... Всичко най-хубаво ти пожелавам и сякви такива изтъркани клишета, дето хората им се радват ногу. Един камион шоколади да ти се изсипе на главата, пък ако не тва, то да е нещо, което ще те направи неимоверно щастлив и ще предизвика детска усмивка на лицето ти! Наздраве и приятно!
Честит рожден ден.Успех с програмирането и да се разбиеш довечера.
Честит рожден ден и от мен . Желая ти всички твой мечти да станат реалност и най-вече много здраве за да ги осъществиш![]()
Бъди жив, здрав, обичан, щастлив и заобиколен от готини хора! И имай свободно време, за да се радваш на хубавите работи.
Честитка!
:3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ЧРД и от менДа си ни жив и здрав, много щастие, късмет и все така да ни решаваш проблемите във форумчето
![]()
Честит рожден ден ! Бъди много здрав, щастлив и обичан! Желая ти също много сбъднати мечти и успехи в професионален план! Наздраве !
Честит Рожден Ден, баце.. Жив и здрав и квото си пожелаеш да се сбъдне.. Айде наздраве!![]()
aхххх, овенчеее! ЧРД! Здрав и жив да си!
И много, много, много:
усмивки.
Обич.
Щастие.
късмет.
Успехи.
пари.
((((:
Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти всичко най-хубаво.
И да си изкараш супер, ако ще празнуваш :3. Наздраве.
http://ask.fm/iwwkaa
ЧеРеДе колега, жив и здрав!
Очакваме виртуална почерпка, ако не можеш да уредиш реална такава![]()
Ооооо Чачи честит рожден ден!
да си жив и здрав, всичко най, най ;]
Честит рожден ден!![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
честит рожден ден ! всичко най хубаво![]()
Чачовски, честито!
Надявам се при направената равносметка да има повече положителни отколкото отрицателни страни в живота ти. Пожелавам ти воля, за да постигаш всяка поставена цел, трудолюбие, доза късметЛюбов, здраве, разбира се, и хора, с които да споделиш щастливите моменти
![]()
ЧРД, братле, жив и здрав, много късмет, другото ще се нареди.
Викам да почерпиш... :Д
Честит рожден ден и от мен, малко късничко, но все още навреме!
Пожелавам ти щастие, реализация, много мацки и весело изкарване.)
Everything changes, but beauty remains ...
малко късно, но при мен още си рожденник, та
Честит рожден ден, желая ти здраве, късмет, воля и успехи на всеки фронт. Повече щастливи моменти и хора, с които да ги споделяш![]()
ЧРД на патерици. Дано си се размазал с приятели и чичо ти димитър. ;д
Temet Nosce
벨야카
Дразнещо благи сте
Мерси!
ПС: Чичо Митко седе до последно, 'го еба у нахалитета.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.