.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Висок е 2 метра

Охх,влюбена съм в момче ,което е високо 1,90,а аз съм 1,50.Може да ви прозвучи смешно,но наистина имам истински чувства към него.Той е първото момче с което съм спала.Прекарахме много време заедно,но така и не сме тръгвали..И двамата се притесняваме за ръста,ужасно смешни сме,когато сме само 2мата се шегуваме ,например той казва "качи се някъде да те целуна" и си падаме от смях и 2мата..така и не истинаха чувствата ни.Не го бях виждала близо 1 година,когато една вечер той ми се о0бади да се видим.Тогава осъзнах ,че чувствата ми са истински..никога не съм целувала някой с такава страст,никога не съм била толкова сериозна към някого и не съм го стискала в прегръдките си с всички сили.Знам ,че и той ме харесва,но започва да ми прави намеци да пием кафе в тях и двамата знаем какво ще се случи и знам ,че не ме използва само за това.И аз го искам,но с него винаги ме е било страх,да не задълбая чувствата си още повече,винаги ме е спирало нещо,изпитвам някакъв страх,че няма мога да си го избия от главата след това.Според вас да отида ли в тях,искам го ужасно много,но няма как да сме заедно,просто се чувстваме и 2мата некомфортно..Да отида и да се насладя на най-хубавия ми ден с него и после да не мога да си го избия от главата или въобще да не ходя и да се опитам да го забравя,да не се самонаранявам.

anonymous708973
    Guest
    Не разбирам проблема. Чувствата са истински и т.н., но не искате да тръгнете заради ръста?!? Разбирам ти да си по-висока, ама не е така. Научи се да ходиш на токчета или на платформи... Скачаш на едни 13-14 санта и си готова.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не разбирам проблема. Чувствата са истински и т.н., но не искате да тръгнете заради ръста?!? Разбирам ти да си по-висока, ама не е така. Научи се да ходиш на токчета или на платформи... Скачаш на едни 13-14 санта и си готова.
    Или му отрежи главата...
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Или му отрежи главата...
    ghaha
    OMG много си зле . Височината ли ти е проблема?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми какво да ти кажа...една приятелка е нисичка(не знам точно колко) и като я видях с новото ѝ гадже, което е към 1,90 и наистина ми изглеждаха доста забавно отстрани, ама на тях не им пречеше. В смисъл - не им пукаше как изглеждат, излизаха си заедно, личеше им, че са двойка и т.н. Така че това не би трябвало да ви е проблем, щом чувствата са истински.

Щом е истинско.. тогава това не би трябвало да ви е проблем. Истинската любов не се спира пред такива дребни "проблеми".

Давайте смело.

btw откога ви пука за мнението на околните? Важното е на вас да ви е добре и да сте щастливи.

Мега фен Аватара на gummybear
    Въобще да не ти пука

theo <333

OMG много си зле . Височината ли ти е проблема

Щом го харесваш да не ти пука действай

П.П Аз съм 1.52 а приятелят ми почти 2 метра и така сме си иделни . Дори не нося и високи обувки

Много е сладко някоя нискичка мацка с висок . <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се обичате истински, дори изобщо - иначе височината нямаше да е проблем.
    В момента вие сте като приятели с привилегии и си губите времето заедно, и това е.

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не се обичате истински, дори изобщо - иначе височината нямаше да е проблем.
    В момента вие сте като приятели с привилегии и си губите времето заедно, и това е.
    +1...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Майка ми е около 150см, а баща ми около 190см. И какво от това? Заедно са си вече около 28 години. Това да ви е проблема. Друг въпрос е че аз смятам и намирането на проблем и в обратната разлика с цел общественото мнение да е доволно за пълна тъпотия,но все пак,който как си го възприема де.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Много е сладко някоя нискичка мацка с висок . <3
    Вярвай си..
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Вярвай си..
    дварфове

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Хаха. Моя приятел е 1.93, а аз 1.66 .. не намирам нищо срамно, нито смущаващо. Нали уж го обичаш ? .. що височината трябва да има значение? Мен никога не ми е правела проблем. Нито ходя на токчета, нито се чувствам некомфортно. Напротив дори..по принцип обичам високите мъже, а не някакви миндили 1.60 дето ще кажеш, че са ти братовчеди. Мъжа трябва принципно да е по-висок. Някак си по хубаво е, но изобщо ръста не трябва да е проблем в една връзка. Щом го обичаш, скочи му ;д .

И бтв: Съгласна съм с мацката от по-горния пост. Адски сладко е, когато видиш високо момче с ниско момиче. <3

Супер фен Аватара на shmatarok
    Стига да не ви е страх от болки в кръста и гърба, що не се пробвате?

Шегата настрана, проблемът ви не е чак толкова голям. Не обръщайте чак такова внимание на мнението на околните, ако имате чувства - бъдете заедно. Дори и да отнесете някой коментар за това, нали знаеш - всяко чудо за три дни. ;д

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм ходила с момче 2,08 см. Моят ръст е 163. Никога не ми е пукало дали съм ниска, или му стигам до онази работа. Важно е ти самият да се харесваш, защото, ако не е така, другите започват да ти натякват за ръста, който няма нищо общо с чувствата ти към половинката.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ти сигурна ли си, че и той иска да сте нещо повече??

Иначе е кофти да имате такава голяма разлика, ама само пък заради единия ръст да не сте заедно... пробвайте се, щом се искате толкоз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    е дай сега ние толкова високите да си отрежем главите....височината е най-малкото за което може да се притеснявате...

Това са пълни глупости, не знам защо ви е срам. И с моя приятел имаме разлика в ръста, но не ни пука особено, а и така трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Леле, как може това да ви притеснява, тцтц. И аз съм кинта и петдесет и малко и преди някоя годинка имах връзка с един, който беше около 2.05... 50см разлика и въобще не ми е пукало как изглежда. И като цяло винаги са ме заглеждали много високи мъже. Просто е глупаво и абсолютно безпочвено да го мислиш това нещо. Ако ти е единственият проблем де.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само някой адски елементарен би загърбил чувствата си заради разлика във височината
    Супер е малоумно!!!
    Първия ми сериозен приятел беше 1,95м.,а аз (тогава) 1,55м. ... Ами да ти кажа супер яката двойка си бяхме,въпреки 40-те сантиметра разлика.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това,което те съветват нагоре,те съветвам и аз + това да му отрежеш главата

определено височината не трябва да ти пречи!Всъщност би трябвало да ви е некомфортно,ако ти беше по-високата..Аз също като по-горните споделили съм с момче по-високо от мен,с около 40сантиметра ама хич не ми дреме!Пък като толкова те притеснява слагай токчета

Nikolay_Iliev
    Guest
    много е нисък тоя

Град
    карлово
    И аз понякога се комплексирам от раста си, но щом чувствата ви са истински, давай. Въобще да не ти пука какво мислят хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си