- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Висок е 2 метра
Охх,влюбена съм в момче ,което е високо 1,90,а аз съм 1,50.Може да ви прозвучи смешно,но наистина имам истински чувства към него.Той е първото момче с което съм спала.Прекарахме много време заедно,но така и не сме тръгвали..И двамата се притесняваме за ръста,ужасно смешни сме,когато сме само 2мата се шегуваме ,например той казва "качи се някъде да те целуна" и си падаме от смях и 2мата..така и не истинаха чувствата ни.Не го бях виждала близо 1 година,когато една вечер той ми се о0бади да се видим.Тогава осъзнах ,че чувствата ми са истински..никога не съм целувала някой с такава страст,никога не съм била толкова сериозна към някого и не съм го стискала в прегръдките си с всички сили.Знам ,че и той ме харесва,но започва да ми прави намеци да пием кафе в тях и двамата знаем какво ще се случи и знам ,че не ме използва само за това.И аз го искам,но с него винаги ме е било страх,да не задълбая чувствата си още повече,винаги ме е спирало нещо,изпитвам някакъв страх,че няма мога да си го избия от главата след това.Според вас да отида ли в тях,искам го ужасно много,но няма как да сме заедно,просто се чувстваме и 2мата некомфортно..Да отида и да се насладя на най-хубавия ми ден с него и после да не мога да си го избия от главата или въобще да не ходя и да се опитам да го забравя,да не се самонаранявам.
Не разбирам проблема. Чувствата са истински и т.н., но не искате да тръгнете заради ръста?!? Разбирам ти да си по-висока, ама не е така. Научи се да ходиш на токчета или на платформи... Скачаш на едни 13-14 санта и си готова.
Ми какво да ти кажа...една приятелка е нисичка(не знам точно колко) и като я видях с новото ѝ гадже, което е към 1,90 и наистина ми изглеждаха доста забавно отстрани, ама на тях не им пречеше. В смисъл - не им пукаше как изглеждат, излизаха си заедно, личеше им, че са двойка и т.н. Така че това не би трябвало да ви е проблем, щом чувствата са истински.
Щом е истинско.. тогава това не би трябвало да ви е проблем. Истинската любов не се спира пред такива дребни "проблеми".
Давайте смело.
btw откога ви пука за мнението на околните? Важното е на вас да ви е добре и да сте щастливи.![]()
OMG много си зле . Височината ли ти е проблема
Щом го харесваш да не ти пука действай
П.П Аз съм 1.52 а приятелят ми почти 2 метра и така сме си иделни . Дори не нося и високи обувки
Много е сладко някоя нискичка мацка с висок . <3
Не се обичате истински, дори изобщо - иначе височината нямаше да е проблем.
В момента вие сте като приятели с привилегии и си губите времето заедно, и това е.
Хаха. Моя приятел е 1.93, а аз 1.66 .. не намирам нищо срамно, нито смущаващо. Нали уж го обичаш ? .. що височината трябва да има значение? Мен никога не ми е правела проблем. Нито ходя на токчета, нито се чувствам некомфортно. Напротив дори..по принцип обичам високите мъже, а не някакви миндили 1.60 дето ще кажеш, че са ти братовчеди. Мъжа трябва принципно да е по-висок. Някак си по хубаво е, но изобщо ръста не трябва да е проблем в една връзка. Щом го обичаш, скочи му ;д .
И бтв: Съгласна съм с мацката от по-горния пост. Адски сладко е, когато видиш високо момче с ниско момиче. <3
Стига да не ви е страх от болки в кръста и гърба, що не се пробвате?
Шегата настрана, проблемът ви не е чак толкова голям. Не обръщайте чак такова внимание на мнението на околните, ако имате чувства - бъдете заедно. Дори и да отнесете някой коментар за това, нали знаеш - всяко чудо за три дни. ;д
Аз съм ходила с момче 2,08 см. Моят ръст е 163. Никога не ми е пукало дали съм ниска, или му стигам до онази работа.Важно е ти самият да се харесваш, защото, ако не е така, другите започват да ти натякват за ръста, който няма нищо общо с чувствата ти към половинката.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ти сигурна ли си, че и той иска да сте нещо повече??
Иначе е кофти да имате такава голяма разлика, ама само пък заради единия ръст да не сте заедно... пробвайте се, щом се искате толкоз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
е дай сега ние толкова високите да си отрежем главите....височината е най-малкото за което може да се притеснявате...
Това са пълни глупости, не знам защо ви е срам. И с моя приятел имаме разлика в ръста, но не ни пука особено, а и така трябва!
Леле, как може това да ви притеснява, тцтц. И аз съм кинта и петдесет и малко и преди някоя годинка имах връзка с един, който беше около 2.05... 50см разлика и въобще не ми е пукало как изглежда. И като цяло винаги са ме заглеждали много високи мъже. Просто е глупаво и абсолютно безпочвено да го мислиш това нещо. Ако ти е единственият проблем де.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Само някой адски елементарен би загърбил чувствата си заради разлика във височината![]()
Супер е малоумно!!!
Първия ми сериозен приятел беше 1,95м.,а аз (тогава) 1,55м. ... Ами да ти кажа супер яката двойка си бяхме,въпреки 40-те сантиметра разлика.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
определено височината не трябва да ти пречи!Всъщност би трябвало да ви е некомфортно,ако ти беше по-високата..Аз също като по-горните споделили съм с момче по-високо от мен,с около 40сантиметра ама хич не ми дреме!Пък като толкова те притеснява слагай токчета![]()
много е нисък тоя
И аз понякога се комплексирам от раста си, но щом чувствата ви са истински, давай. Въобще да не ти пука какво мислят хората.![]()